Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Vaikuttajamedia kolme vuotta

Kaupallinen yhteistyö: RAX-RAVINTOLAT, FOODIN, VIINILINNA, VALMENTAMO, FAZER SUOMI, ASPIRE BRANDS, LAITILAN JUOMAT, OIKIA SNACKS, POP-UP KEMUT, BAKE'N DECOR & 7TH HEAVEN SUOMI

Vaikuttajamedia täytti marraskuun alussa kolme vuotta. Uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut ja mitä kaikkea ollaan päästy tekemään.

Mistä Vaikuttajamedia sai alkunsa

Käytännössä idea Vaikuttajamediasta syntyi vuorokaudessa. Mun, Eveliina Ylösen ja Monnan ideasta meni kuukausi siihen, että olimme ns. livenä. Aikamoinen kuukausi se olikin. Yhden kuukauden aikana syntyi koko Vaikuttajamedian brändi ja kolme vuotta sitten marraskuussa blogiportaali aukesi 15 bloggaajalla. Samassa kuussa meillä oli jo ensimmäinen vaikuttajatapahtuma, jonka pääsimme Monnan kanssa tuottamaan. Oli ihan huikeeta!

Tästä ollaan tultu pitkälle. Nyt bloggaajia on jo yli 60 ja koko palveluvalikoima on selkeytynyt. 

MUTKATONTA VAIKUTTAJAMARKKINOINTIA KAIKEN KOKOISILLE YRITYKSILLE.

Vaikuttajamedia on kasvanut vaikuttajamarkkinointitoimistoksi, jonka vaikuttajarekisteriin kuuluu satoja suomalaisia vaikuttajia. Verkostoomme kuuluu Suomen suurimpia vaikuttajia sekä paljon nousevia mikrovaikuttajia. Teemme vaikuttajamarkkinointikampanjoiden suunnittelua ja tuotantoa, pr-lähetyksiä vaikuttajille sekä vaikuttajatapahtumia.

SUOMEN MONIPUOLISIMMAT SOMEKOULUTUKSET

Vaikuttajamarkkinointikampanjoiden lisäksi teemme somekoulutuksia yrityksille, yrittäjille ja vaikuttajille. Olemme päässeet tekemään todella monipuolisia koulutuksia, joihin osallistujina on ollut laaja skaala eri aloilla työskenteleviä niin markkinointipäälliköistä – pappiin, yrittäjistä – isoihin vaikuttajiin.

YHTEISÖLLISIN BLOGIPORTAALI

Nyt Vaikuttajamedialla kirjoittaa yli 60 bloggaajaa, joka on ihan mahtavaa. Meillä on todella lahjakkaita kirjoittajia ja todella monipuolisesti eri kategorioista. Blogit eivät missään nimessä ole kuolemassa, vaan edelleen suurimmat blogit keräävät satojatuhansia kävijöitä joka kuukausi.

Vaikuttajamedian pikkujoulut ja 3 v -synttärit

Pääsimme viettämään meidän vaikuttajien kanssa myös meidän pikkujoulua / synttäreitä muutama viikonloppu sitten. Oli ihana nähdä meidän vaikuttajia livenä. Ennen koronaa meillä oli aina tavoitteena järjestää muutama kerta vuodessa tällainen get2gether, jossa vaikuttajat pääsisivät tutustumaan toisiinsa.

Juhlat järjestettiin Lauttasaaressa Valmentamon tiloissa.

RAX-ravintolat tarjosi juhliin monipuolisesti erilaisia pizzoja, ihan jokaiseen makuun. Oli vegaanisia-, gluteenittomia- ja kasvispizzoja ja sitten ihan perinteisempään makuun. Mukana oli myös snack boxeja, joissa oli raneja, nakkeja, sipulirenkaita jne. Oli todella hyvää!!

Pääsimme nauttimaan myös Viinilinnan puna- ja valkoviiniä sekä kuohuvaa. Oli todella hyvää!

Laitilan juomat tarjosi juhliin mm. alkoholittomia oluita, Vita Nova -energiajuomia ja Skumppa-tölkkejä.

Oikia Snacks hoiti meidän snack-puolen kuntoon tarjoamalla sipsejä. Uutuutena oli heidän kauranaksut, jotka sai todella paljon kehuja jengiltä!

Bake’N Decor oli leiponut meidän brändiväreissä olevat gluteenittomat ja vegaaniset kakut! Upeat ilmestykset!

PopUp-kemut teki juhlia varten ilmapalloista meille kuvausseinän.

Goodie Bagin yhteistyökumppaneina oli FoodinFazerAspire brands ja 7th Heaven.

Esintymässä meillä oli upea Helmie!

Todella iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

 

Kaupallinen yhteistyö: RAX-RAVINTOLAT, FOODIN, VIINILINNA, VALMENTAMO, FAZER SUOMI, ASPIRE BRANDS, LAITILAN JUOMAT, OIKIA SNACKS, POP-UP KEMUT, BAKE'N DECOR & 7TH HEAVEN SUOMI