Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia happokuorinnasta

Kaupallinen yhteistyö: D'Beauty

Nyt jaan teille omia kokemuksia happokuorinnasta. Mun iho on yksi mysteeri. Teininä ei ollut näpyn näppyä ja nyt aikuisiällä iho kuuluisi ennemminkin 15 vuotiaalle kuin mun ikäiselle. Ihoni on pintakuiva, mutta silti rasvainen. Eli ei mikään ihanne iho hoitaa. Sorrun usein siihen, etten halua laittaa kasvorasvaa, koska iho tuntuu niin rasvaiselta, vaikka pintakuivuuden takia kasvoja tulisi rasvata päivittäin.

Nyt pääsin testaamaan neljän kerran sarjahoitoa PRX-T33 kasvojen happohoitoa D’Beauty -salongissa. Hoidon teki heidän Esteettisiä ihonhoitopalveluita tarjoava Heidi Salonen.

Kokemuksia happoKUORINNASTA

PRX-T33 happohoito mm:

  • Stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa välittömästi
  • Vähentää ryppyjen määrää ja niiden syvyyttä
  • Tasoittaa ja kirkastaa ihoa
  • Pienentää ihohuokosia
  • Vaalentaa pigmenttiläiskiä

Kaikilla on varmasti ensimmäisenä mielikuvana punainen naama, jota joutuu piilottelemaan seuraavat viikot. Tässä happohoidossa ei ole pelkoa tästä, sillä happohoidon jälkeen jopa samana päivänä voi meikata ja mennä ihmisten ilmoille. Hyödyt ovat kylläkin ihan samat mitä noissa kovemmissa happokuorinnoissa.

Tulokset

Itse huomasin, että hoidon jälkeen iho tuntui aivan ihanalta ja sileältä. Jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin kotona isoja muutoksia ihossa. Seuraavana päivänä iho oli todella hyvä ja tätä kuulema joskus käytetäänkin kirkastamaan ihoa juhliin esim. päivää ennen juhlia.

Hoidosta sain kotiin kaksi eri hoitovoidetta, joita käytin aina niin pitkään, kun ne riittivät. Sarjahoito on aina tehokkain tapa saada aikaan muutoksia ja hoidot olisi hyvä ottaa noin viikon välein. Näin saa parhaimman lopputuloksen.

Muutama päivä hoidon jälkeen iho alkoi hieman hilseillä, mutta käytin siihen saamiani hoitovoiteita. Hilseily kuuluu asiaan ja on osa ihon uusiutumisprosessia.

Mulla isoin ongelma ihossa olikin juuri pienet näppylät, epätasainen iho ja suuret ihohuokoset. Toki iho oli myös kaikkea muuta, kuin kirkas. Näppylät tasoittuivat merkittävästi ja hoitojen jälkeen iho kirkastui. Itse koin, että muutos oli iso.

Oheisista kuvista näette matkan ensimmäisestä hoitokerrasta viimeiseen hoitokertaan.

Nyt lokakuun ajan D’Beauty -salongissa on Esteettiset ihonhoitopäivät. Koko lokakuun ajan tutustumistarjouksena on kaikki sairaanhoitajan tekemät ihonhoidot -25%. Tämä koskee mm. mikroneulausta, happohoitoa ja täyteainehoitoja.

Varaa aikasi täältä!

Kaupallinen yhteistyö: D'Beauty