Hae
Johanna Tolppola

Theon 2v synttärit

Nyt on takana kahdet synttärit, niin Theon kuin Vaikuttajamedian. Näin ihan ensimmäisenä kerron teille miten meidän ihanat 2v synttärit oikein menikään.

Theon 2v synttärit

Olimme vuokranneet meidän viereisen leikkipuiston rakennuksen juhlakäyttöön. Normaalisti rakennus toimii mm. koululaisten iltapäiväkerhona.

Eihän tila ollut mikään kauhean juhlallinen, mutta sopi meidän käyttöön todella hyvin. Siellä oli tilaa vieraille ja etenkin tilaa Theon juosta ympäriinsä.

Kutsuimme synttäreille perheemme ja ystäviä. Meidän ystäväporukassa vain muutamalla on myös lapsia, joten paikalla oli Theon lisäksi vain kaksi muutakin lasta. Ihana oli, että Theolla kumminkin oli leikkiseuraa.

Ensinnäkin oli jotenkin hauska saada kaikki perhe taas saman katon alle. Theo nautti saamastaan huomiosta ja esillä olevista herkuista. 😀 Koko ajan Theo kävi ”varastamassa” jonkun herkun pöydästä. Kakusta Theo oli aivan onnessaan. Lauloimme kaikki yhdessä ja Theo lopulta puhalsi kynttilän.

Theo sai todella paljon lahjoja. Kotona piti tehdä ihan inventaario, että mitä laitetaan myyntiin, jota saadaan lisää tilaa. 😀 Lahjana tuli mm. upea potkupyörä, iso rekka, junarata, kirjoja, vaatteita, catepillarit, jne. Theon kummi oli tehnyt itse Theolle hatun ja tuubi-kaulahuivin. Ne oli todella hienot!

2 vuotta äitina

On todela hurjaa ajatella, että olen ollut jo kaksi vuotta äitinä. Minä, joka joskus ajatteli ettei edes tule äidiksi. Nämä ovat olleet elämäni parhaimmat ja opettavaisimmat kaksi vuotta. Voisi myös sanoa, että stressaavimmat kaksi vuotta. 😀 Siitä omasta lapsesta on kauhea huoli ja äitiys itsessään on yhtä pelkotiloista pelkotiloihin hyppimistä. Menettämisen pelko on jotain niin kamalaa.

Viime aikoina Theo on alkanut entistä enemmän halia, silitellä ja pusutella. Hän ottaa kädestä kiinni ja itse tulee kainaloon. Se on jotain niin ihanaa ja ihmeellistä. Meillä on nykyisin myös sellaisia omia juttuja. Kun menen esim. aamulla pesemään hampaita, niin Theo seuraa mua ja istuu vastapäätä omalle korokkeelleen ja pesee itse samalla omat hampaat. Yleensä laittaudun töihin meidän kylppärissä, niin Theo tulee aina mukaan. Hän tuo kylppäriin omia lelujaan ja leikkii vieressä niin pitkään, kun olen valmis.

Rakkautta tähän pieneen ihmiseen ei voi sanoin kuvailla. <3

Lue myös:  Nyt oli hiljaista

6 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  Ihana tyyppi! Onnea!

 2. Nina kirjoitti:

  ♥️

 3. Nicola kirjoitti:

  Onnea 2-vuotiaalle Theolle.!!! ??

  Aika vierii todella nopeasti lapsen kanssa, kaikkine kehityksineen mitä tulee aikanaan, saa aina miettimään omaa äitiyttä. 🙂

  Itse tosiaan olen yhden 8v tytön ja vilkaan erityislapsen äiti, ja edelleen huomaan/yllätyn ja ihmettelen lapsen osaamista ja kehitystä nykypäivänä. 🙂

  Äitiys näinä vuosina (noin 8.5 vuoden aikana) on opettanut itselleni todella paljo uusia asioita, joita muuten en välttämättä koskaan olisi oppinut ja huomannut elämässä. 🙂

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka! Kiva kun kommentoit. <3 Ja kiitos! Olen ihan samoilla linjoilla. Näinhän se äitiyden matkassa juuri menee. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *