Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Rakkaudesta hyvään kahviin

Kaupallinen yhteistyö: Kahvikaveri

Te, jotka on mua pidempäänkin seuranneet niin tietää, että olen aikamoinen kahvihifistelijä. Rakastan kahvia! Testailen kuukausittain eri paahtimoiden kahveja ja osallistuin myös kahvifestareille ystävän kanssa. Musta olisi ihana, jos saisin kahvikaverin, joka jakaisi saman intohimon mun kanssa. Vähän niin kuin viiniklubi, mutta kahviklubi. En vielä ole löytänyt potentiaalisia jäseniä. 😀

Kahvikaveri

En koskaan kieltäydy yhteistyömahdollisuudesta, joka liittyy kahviin! Kun Kahvikaveri – verkkokauppa otti yhteyttä, oli helppo sanoa kyllä. Kahvikaveri on verkkosivusto, josta löytyy kahvia ja mm. kahvitarvikkeita (kahvikoneita, kahvimyllyjä, huoltoaineita). Heillä on myynnissä myös Moccamaster, jonka oon todennut yli 10 vuoden käyttökokemuksella yksinkertaisesti parhaaksi kahvinkeittimeksi.

Oon pitkään miettinyt sähköistä kahvimyllyä oman manuaalisen sijaan, mutta sellaista en vielä ole hankkinut.

Tilasin Kahvikaveri sivuilta kahta erilaista kahvia suodatinjauhatuksella;

”Parallel 36” on arabica-papujen sekoitus El Salvadorista ja Brasiliasta. Kahvi ”Parallel 36”, sisältää suklaan, kukkien ja puun sekä maapähkinävoin makuja, ja omaa huomattavan rikkaan aromin.

Parallel kahvipavut valmistetaan specialty kahvipavuista, jotka on sekoitettu tapaan, jolla saadaan ihana maku säilymään! Ei lisättyjä makuja.

Alueen maille on ominaista ihanteellinen valmius kahviplantaaseille. Tästä syystä olemme luoneet specialty pavuista sekoitetun Parallel sekoituksen, jotta saisit aina täydellisen makuisen kahvin.

Sekä

 ”Parallel 17” on sekoitus arabica-papuja, jotka on kasvatettu Intiassa ja Papua-Uuden-Guinean alueilla. Kahvi näiltä alueilta tunnetaan lempeistä ja makeista kaakaon mauista sekä kuivatun hedelmän aromeista.

Pidin molemmista kahveista, mutta Parallel 17 yllätti erittäin positiivisesti. Maku oli pehmeä ja se myös pysyi sellaisena. Ei tullut mitään terävää jälkimakua vaan maku oli alusta loppuun pehmeä ja sulava.

Parallel 36 oli maultaan hieman vahvempi ja maku muuttui siemaisun jälkeen, mutta oli silti todella miellyttävä.

Kahvijoulukalenteri

Mulla on useampana vuonna ollut myös kahvijoulukalenteri, joka on tänäkin vuonna hankintalistalla. Kahvikaverilla löytyy itseasiassa useampi vaihtoehto; mm. Kahvijoulukalenteri Coffee Friend ”Premium” (kahvipavut) ja Kahvijoulukalenteri Coffee Friend ”Classic” (kahvipavut).

Kahvijoulukalenterissa ideana on, että jokaisena aamuna saat avattua kalenterista uuden kahvin, jossa on annos kahdelle kupille. Musta parasta näissä kalentereissa on, että joka päivä pääsee testaamaan uutta kahvia ja voi löytää uusia suosikkeja. Itse juon kahvin kotona aina mustana, jotta oikeasti maistan mille kahvi itsessään maistuu.

Kahviklubia metsästämässä

Kesällä sain kunnian päästä mukaan viiniklubiin ja nyt sitten etsinnässä on kahviklubi. Jos tiedät vastaavan, niin saa vinkata! 🙂 Tapaamisia ei tartteis olla paljoa, esim neljä kertaa vuodessa riittäisi ihan hyvin. 😀 Rakkaudesta hyvään kahviin!

Lue myös: Pitkästä aikaa täällä!

 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kahvikaveri