Hae
Johanna Tolppola

Pinnallista Tai Ei

Olen aina pitänyt huolta itsestäni ja se asia ei ole kyllä muuttunut yhtään raskauden myötä. Aikuisiällä olen käynyt vakituisesta kampaajalla, kynsi- ja ripsihuollossa sekä satunnaisesti kasvohoidossa/hieronnassa.

Haluan näyttää hyvältä itseni takia. En siis tee näitä asioita sen takia, että esimerkiksi mieheni niin vaatisi. Uskon kyllä silti, että kyllä se oma mieksin tykkää jos nainen pitää itsestään huolta, eikä se ”kynä tipu maahan” heti kun sormus on sormessa.

Nämä hoidot/huollot on myös itselle sellaista hemmottelua; irtautumista arjesta edes hetkeksi. Olen myös käynyt niin pitkään samoissa paikoissa, että samalla hoituu sosiaalisetkin tarpeet kun päsee vaihtaa kuulumiset. <3

Viime viikolla kävin taas Detailed Beauty Salongissa kynsihuolossa ja tällä viikolla Sulossa ripsihuollossa. Tuli taas niin hyvä mieli! Kynsiin laitettiin vaaleanpunaista chromea ja mattamustaa! Toimii! Ripset taas huollettiin mun makuun ”tähtisilmä” -taktiikalla. On taas helpottanut aamutoimenpiteitä!

Eilen otettiin ystävän kanssa irtiotto arjesta ja mentiin töiden jälkeen Kämp Spahan rentoutumaan. Tehtiin siellä kasvohoidot, syötiin suklaata, rentouduttiin lämmitetyillä lepotuoleilla sekä istuttiin höyrysaunassa. Sovittiin, että otetaan tästä kyllä ihan tapa. Oli aivan ihanaa vain rentoutua.

Tämä kaikki saattaa kuulostaa pinnalliselta, mutta mulle sitä se ei ole. Mulle tämä on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Suosittelen kaikkia panostamaan itseensä ja ottamaan sitä omaa aikaa. <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *