Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Brassista!

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Viikonloppu meni aikalailla levätessä kuten valmentaja määräsikin. Olin koko perjantaipäivän ihan pihalla ja väsymys painoi tosi pahasti päälle. Koko viikkona olin kumminkin nukkunut noin 8 h yöunia, mutta jostain syystä se ei nyt vain ollut riittänyt. Perjantain ”kohokohta” oli se kun yritin päästä Siwaan mun auton avaimilla sisään. Se ehkä kertoo kuinka väsynyt sitä oikeasti olikaan.

Perjantaina tein vähän lyhyemmän työpäivän, koska puhelinkin oli jäänyt kotiin. Työpäivän jälkeen menin Suloon sokerointiin (Brassi). Se oli mun ensimmäinen kerta ja kyllä vähän jännitti! Jännitin ehkä eniten sitä itse kipua ja sitä miten kiusallista se saattaa olla.

Noh, ensimmäinen sokerointi ei ole kivutonta, se ei varmasti tule kenellekään yllätyksenä, mutta se ei kumminkaan tuntunut niin paljoa ettenkö olisi sitä kestänyt. Edelleen tekisin sen uudelleen vaikka tiedän mille se tuntuu. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttaa karvan niin hennoksi ja myös harvemmaksi, että se toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

Yllätyksenä tuli lähinnä se, että se ei ollutkaan niin kiusallista mitä odotin. Ja niille jotka ei tiedä mikä Brassi on niin siinä siis sokeroidaan kaikki pois ”alakerrasta”. 😀 Ja haluan korostaa että ihan kaikki! Asiakas saa halutessaan pitää kertakäyttö stringejä hoidon aikana mutta ne on oikeasti vaan tiellä. Hoitaja näkee ihan kaiken! Hoidossa ollaan selällään ja kyljellään ja näin saadaan siis aivan kaikki pois. Itse ainakin koen, että tämä on välttämättömyys Fitnesskisaajille.

Brassiin voi tulla niin mies kuin nainenkin ja siis sokeroinnillahan voidaan ottaa käytännössä karvat pois ihan miltä alueelta vaan. Sulo onkin unisex-hoitola, joten sinne pääsee niin miehet kuin naisetkin!

Siinä me rupateltiin niitä näitä ja välillä pidettiin taukojakin joten pystyin ihan hyvin rentoutumaan. Sulossa sokeroinnit pyrkii tekemään aina sama henkilö, niin se myös helpottaa rentoutumista. Sokerointi sujui siis tosi hyvin ja lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen!

Tässä pieni info sokeroinnista:

  • Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takia takaisinkasvu vie kauemmin kuin se, että se ajetaan terällä.
  • Karva ei myöskään kasva sokeroinnin jälkeen takaisin kutiavana sänkenä vaan ajan kanssa se karvankasvu heikkenee ja karvakin pehmenee, kun sokerointia tehdään säännöllisesti.
  • Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa.
  • Brassin tekeminen kestää noin 30-60 minuuttia.

Suloon pääsette tutustumaan tästä.

Sokeroinnin jälkeen pääsin vielä hierontaankin ja tällä kertaa hierottiin selkää ja niskoja. Mulla oli ihan jumissa niska ja selkä. Siitä sainkin noottia kun en ollut venytellyt. 😀 Se on tosi hyvä kun aina sama henkilö hieroo, niin se tuntee ne muutokset. Viime viikolla oli ollut tosi pehmeet lihakset ja nyt taas ne oli ihan jumissa. Johtu varmasti tästä väsymys/stressi hommasta. Hieronta oli taas todella hyvä! *

Sulon jälkeen menin kotiin päiväunille ja nukuinkin 1,5 h. Sitten katoin muutaman tunnin telkkaria ja menin uudelleen nukkumaan. 😀 Sain nukuttua 11 tunnin yöunet ja ai että teki hyvää!

*Sulolla on kanssani yhteistyösopimus.

Lauantaina kävin Helsingin BodyActionista ostamassa ikiomat Freddyt! On muuten hyvät jalassa! Muuten vietin koko päivän kotona. Meillä oli poikaystävän kanssa siivouspäivä. Siivouksen jälkeen kattelin vaan telkkaria. Otin siis valmentajan ohjeet todellakin käyttöön ja lepäsin mahdollisimman paljon.

Lauantaina illalla menin käymään yhteistyökumppanini Hairspotin synttärijuhlissa. Paljon oli porukkaa ja paikan päällä oli live-musiikkia ja muuta showta. Juhlat oli todella mukavat! En pystynyt siellä kauaa olemaan, koska mulla oli myös oman ystävän 30-vuotis syntymäpäiväjuhlat. Hairspotin palveluihin pääset tutustumaan myös tästä.

Toiset juhlat olivat Katajanokalla saunatiloissa. Näissäkin juhlissa oli paljon porukkaa ja sellaisia tuttuja joita en ole nähnyt vuosiin. Mukava oli vaihtaa kuulumisia ja vähän sosialisoitua. Kyllä sain taas vähän outoja katseita siinä vaiheessa kun kaivoin omat eväsrasiat taas esiin ja söin rasiasta jauhelihaa ja kasviksia ja sitten myöhemmin vielä erikseen maitorahkaa. Ne ketkä mut tuntee niin tietää jo nää mun tavat mutta varmasti se tuntemattomia vähän ihmetytti. 😀

Sain taas ihan mielettömän tsempin päälle kun useampi tuttu jota en ollut pitkään aikaan nähnyt tuli sanomaan että näytän tosi hyvältä ja että oon tehnyt mielettömän duunin. Itsellä on aina vaan mielessä se oma tavoite niin harvemmin sitä miettii mitä on jo saavuttanut. En myöskään osaa yhtään ottaa näitä kehuja vastaan. Meen aina ihan sanattomaks kun häkellyn niin paljon. 😀 Kiitos kumminkin kaikille niille henkilöille jotka on mua tsempannut ja tullut sanomaan mulle näitä asioita, koska se oikeasti helpottaa tätä hommaa! KIITOS! <3

Sunnuntainakin nukuin tosi pitkään ja mun lapsuuden ystävä joka on juuri muuttanut Helsinkiin tuli käymään. Ihana oli saada hänet tänne! Päivällä menin taas posettelemaan. Normaalistihan olisin tehnyt samalla yhteistreenin mun ihanan uuden ystävän Neiti A:n kanssa, mutta nyt oli vielä treenikielto päällä. Sunnuntaina illalla en sitten tehnyt yhtään mitään! 🙂

 

 

kasvo

 

 

suloa

 Siellä mä vilkuttelen tyytyväisenä Brassin ja hieronnan jälkeen. 🙂

 

 

kollaasi

 

lasit

 Mun lasi erottuu hyvin joukosta. Mukava oli, että vaihtoehtoja oli niin sokeriton kuin alkoholiton versio ihan tavan skumpan lisäksi. 🙂

 

bandi

Hairspotin juhlissa. 

 

lasi

 Itse kilistelin vichyllä. 🙂

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Yksi kommentti

  1. OdottavaKovettuma kirjoitti:

    Miksi et laittanut kuvaa sokeroinnista. Toivoo nimimerkki: OdottavaKovettuma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *