Hae
Johanna Tolppola

Perustin teknologia-startupin

Elämässä tapahtuu kaikenlaista ja yksi isoista asioista on, että menin ja perustin teknologia-startupin. Yleisesti sanotaan, että startupit saavat alkunsa, kun itse vain huomaa ongelman, johon ei olekaan vielä ratkaisua. Näin kävi mulla.

Mistä kaikki sai alkunsa

Olin kahvilla perheen kanssa ja kuulin, kuinka yksi perheenjäsen oli tuhlannut aika ison summan (mun mielestä) päivittääkseen testamentin. Mietin silloin, että ei voi olla totta, että sä joudut maksamaan noin paljon pienestä muutoksesta ja huh mikä prosessi. Heillä nyt sattui olemaan vakiojuristi, jota käyttävät, mutta miettikää henkilölle (esim. mulle), jolla ei ole kokemusta juristin palveluista, minkälaista olisi lähteä ensinnäkin etsimään kenellä nyt teen, vaikka testamentin tai avioehdon. Prosessi olisi kutakuinkin, että Google esiin ja eiku vaan summamutikassa valita joku toimija, selvittää hinta, varata aika, tarkistaa vielä hinta!!, tavata /etätavata juristi ja sitten x päivää, että mulla olisi valmis avioehto. Huh! Musta tää vaan kuulostaa A) Liian työläältä B) Liian kalliilta.

Toki toinen vaihtoehto olisi käyttää sopimuskonetta, mutta yritäpä siinä sitten täyttää lappua, kun en edes tiedä mitä kysymykset tarkoittavat, saati että olisiko se edes juridisesti pätevä, jos ymmärrän jotain väärin?

Kahvipöytäkeskustelun jälkeen otin oikeasti Googlen esiin ja yritin etsiä mahdollisimman helppoa, matalan kynnyksen, HALPAA, luotettavaa ja NOPEAA juristin palvelua sitä löytämättä.

Joten siinä vaiheessa en enää mahtanut itselleni mitään ja soitin ainoalle juristille ketä tunnen, joka nyt sattuu myös olemaan helvetin hyvä tyyppi ja yrittäjä eli Katariina Ruuskaselle. Sovittiin palaveri seuraavalle päivälle. Olin tehnyt vuorokaudessa koko liiketoimintasuunnitelman strategiaa myöten, joten kun pitchasin Katariinalle casea niin eihän hän nyt voinut kieltäytyä. 😀 Hän taisi sanoa sanasta sanaan ”Hell yeah”. Näin sain Co-Founderin ja uuden ystävän! Tämän jälkeen tiimiimme on tullut myös CTO eli teknologiajohtaja, joka muuttaa meidän ideamme teknologiaksi.

Joten saanko esitellä….

Lakihelppi – Juristi taskussasi

Tuomme lakipalvelut kaikkien saataville ajasta ja paikasta riippumatta läpinäkyvin hinnoin. Saat meiltä helposti ja nopeasti juridisesti pätevät asiakirjat ja lakineuvonnan. Esim. avioehto, testamentti, avoehto, hoitotahto jne. kustantaa vain 200 €. Ja jos sun pitäisi muuttaa se yksi lause jossain testamentissa, niin se maksaa lakineuvonnan kautta vain 120 €.

Meillä on joukko juristeja palvelemassa asiakkaita ammattitaidolla, jotta sä saisit parasta mahdollista lakiapua, vaikka kotisohvalta heti kun sitä tarvitset. Ja kaikkihan joskus tarvitsee!

Vaikka tarjoamme lakipalveluita, olemme silti teknologiayritys, koska koko liiketoiminta perustuu teknologiaamme, jonka ansiosta juristit voi keskittyä vain heidän ydinosaamiseensa ja meidän teknologia huolehtii kaikesta muusta. Me myös mahdollistamme joustavat työajat, joka tällä alalla on ennen kuulumatonta.

Tulemme liveksi ensimmäisellä versiolla nyt huhtikuussa! -> www.lakihelppi.com 

Tulen varmasti kertomaan tästä mielettömästä matkasta vielä lisää!