Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia hampaiden valkaisusta – Ennen ja jälkeen kuvat

Kaupallinen yhteistyö: Länsikeskuksen Hammaslääkärit

Oon jo jonkin aikaa haaveillut hampaiden valkaisusta, niin mulle, kuin herra x:lle. Oon viimeaikoina kiinnittänyt entistä enemmän huomiota omiin hampaisiin ja en vain ole ollut tyytyväinen niiden väriin.

Käytän aika paljon huulipunia ja niiden käyttö jotenkin vielä korostaa hampaiden keltaisuutta. Nyt pääsimme lähestyvien häiden kunniaksi herra x:n kanssa molemmat hampaiden valkaisuun suuhygienisti Maria Vallinevalle Länsikeskuksen Hammaslääkäreille.

Kokemuksia hampaiden valkaisusta

Varasimme ajan mulle ja x:lle Länsikeskuksen Hammaslääkäriin, jossa tarkistettiin hampaiden kunto, tehtiin hammaskiven poisto sekä soodapuhdistus. Jo pelkästään tämän ansiosta meidän molempian hampaat tuli kirkkaaksi, vaikka se ei itse keltaisuutta poista. Valkaisu voidaan tehdä vain terveille hampaille, jonka takia niiden tarkistus on välttämätöntä.

Puhdistuksen jälkeen varasimme ajan itse hampaiden valkaisuun. Meille tehtiin Gloss Laservalkaisu. Tämä valkaisu sopii myös herkille hampaille. Gloss Laservalkaisussa hyödynnetään uusinta nanoteknologiaa sekä laservaloa. Gloss hampaiden valkaisutuloksesta tulee kirkas, mutta ei kuitenkaan paperin- tai sinisenvalkoisia hampaita.

Hampaiden valkaisu pystyy vaalentamaan muutaman asteen kerrallaan, eli jos lähtötilanne on todella keltainen, niin luonnollisesti yhdellä kerralla ei saa vitivalkoisia hampaita.

Hampaiden valkaisussa meille molemmille tehtiin kolme 10 minuutin valkaisukertaa. Eli loppujen lopuksi valkaisu vei aika vähän aikaa. Se ei sattunut yhtään ja olin tosi tyytyväinen tulokseen. Mulla oli entuudestaan etuhampaat tosi valkoiset, mutta sivuhampaat taittoivat keltaiseen enemmän. Kuten kuvatsa näkyy, niin hampaiden lopputuloksesta tuli tasaisempi eli hampaiden värivaihtelu pieneni huomattavasti.

X:llä oli lähtötilanne hieman huonompi, kuin mulla, joten hänen hampaistaan ei saatu ihan valkoisia. Muutos on hänen kohdalla silti tosi suuri ja ilme muuttui kerralla raikkaammaksi. Hänen kannattaisikin käydä uudelleen valkaisussa esim. 6 kuukauden päästä, jonka jälkeen hampaat saataisiin vielä valkoisimmaksi.

Miksi valkaista hampaita

Mun mielestä valkoiset hampaat raikastaa heti koko ihmisen olemusta. Jostain syystä ihmiset mieltää keltaiset hampaat epäsiistiksi ja epähygieeniseksi, vaikka eihän niillä oikeasti ole noiden asioiden kanssa mitään tekemistä. Tästä huolimatta valkoiset hampaat vain viimeistelee koko lookin.

Olen myös kuullut, että esim. työhaastattelua varten kannattaisi mieluummin panostaa vaikka hampaiden valkaisuun, kuin uusiin vaatteisiin. Koko ilme on vaan niin erilainen valkaisun jälkeen.

Musta on ihanaa, että mulla ja herra x:llä on nyt kaunis hymy meidän häissä. ❤ Ei tarvitse miettiä miten hymyillä ja mille hampaat näyttää huulipunan kanssa, jne.

Suosittelen kyllä Länsikeskuksen Hammaslääkäreitä. Siellä oli aivan ihana ja ammattitaitoinen palvelu.

Kaupallinen yhteistyö: Länsikeskuksen Hammaslääkärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *