Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

LeukaRentoutin kokemuksia – Oliko siitä apua kireille purentalihaksille?

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa

Kipukaupan LeukaRentoutin on avain helpotukseen mitä tulee purenta- ja kaulalihasten kireyteen. Tiesitkö, että monesti päänsärky, niska- ja hartiaseudun jumit saattavat olla peräisin juurikin purenta- ja kaulalihasten kireydestä?

Leukarentoutin

Purenta- ja kaulalihasten kireys

Törmäsin ensimmäisen kerran purenta- ja kaulalihasten kireyteen, kun sain ensimmäisen lapseni. Olin juuri kotiutunut sairaalasta vauvan kanssa ja opettelin uutta arkea tuoreena äitinä. Tilanne oli uusi ja hyvin stressaava, jonka seurauksena jännitin alitajuisesti koko leukaa aina kun vauva oli sylissäni. Purin hampaita yhteen ja jännitin leukaa ja hartioita. Tästä oli seurauksena ihan kamala päänsärky, niskaan ja kaulaan kohdistuva kipu sekä hartiajumi. Onneksi hyvin nopeasti rupesin tiedostamaan mitä teen ja sain pikkuhiljaa lievennettyä jännitystä. Tämä piti kumminkin tehdä ihan tietoisesti, joka on helpommin sanottu kuin tehty.

Leukarentoutin

Kyseinen todella huono tapa on seurannut ihan tähän päivään asti aina, kun elämässä on hieman stressaavampi tai kiireisempi kausi menossa. Toimistotyössä huomaan samalla tavalla purevani hampaita yhteen ja jännittävän leukaa läpi koko palaveriputken tai sähköpostisuman. Päivän päätteeksi töistä kotiin seuraa päänsärky, niskakipu ja jomotus purentalihaksissa (poskissa).

Asian tiedostaminen toki auttaa pitkällä tähtäimellä vähentämään ongelmaa. Kaikki apu on kumminkin tervetullutta, koska useasti tätä tekee ihan vain alitajuisesti, kun siihen on taipumusta. Tähän on nimittäin olemassa ihan oma hierontalaite, joka auttaa kyseiseen vaivaan. Se on Kipukaupan LeukaRentoutin!

Tutustu LeukaRentouttimeen tästä!

Leukarentoutin

 Kipukauppa LeukaRentoutin

 Kipukaupan LeukaRentoutin on kipeiden purentalihasten hierontalaite, jolla voidaan rentouttaa kireitä purenta- ja leukalihaksia sekä tehostaa aineenvaihduntaa. Hierontalaitteen mukana tulee latauspiste, jolla laitteen lataaminen onnistuu helposti. Laite on näppärän kokoinen ja sen voi ottaa mukaan myös matkoille.

Samaa laitetta voidaan käyttää myös mm. päänahan ja muiden kipeiden paikkojen hieromiseen. Hierontalaitteessa on myötä- ja vastapäivään pyörivät hierontapäät, joiden nopeutta ja värinää voidaan säätää haluamalle tasolle. Hierontapäät ovat kumiset ja tuntuvat todella miellyttävältä iholla. Hierontapäät ovat myös irrotettavia, jotta niiden puhdistaminen käy helposti.

Laite myös sammuu itsenäisesti 10 min päästä, jos se jää vahingossa päälle.

Leukarentoutin

 Leipuri™ LeukaRentoutin Kokemuksia

Itse olen hieronut nyt purentalihaksia, kaulaa ja päänahkaa. Päänahkaa lähinnä vaan sen takia, kun se tuntuu niin hyvältä! Nautin aina kampaajallakin päähieronnasta, niin tämä on ollut sellainen oma hemmotteluhetki.

Olen huomannut, että lyhytkin käyttöaika helpottaa rentouttamaan kireitä lihaksia ja rentoutumaan! Kun hieron laitteella poskien kohdalta, niin oikein tuntee kuinka kireys helpottuu ja kasvoista lähtee jännityksen tunne. LeukaRentoutin tuntuu kaikin puolin todella hyvältä. Laite on myös aika hiljainen, joka tekee hierontakokemuksesta myös miellyttävän.

Purentalihasten ja leuan jännitystilat ovat kuulema yleistä juurikin istumatyötä tekeville sekä ammateissa, jossa on paljon Dead Lineja. Eli aika hyvin täsmää omaan tilanteeseen.

Nyt kun olen käyttänyt tuotetta, niin huomaan, että leuan jännittäminen on vähentynyt, joka on auttanut sen aikaisemmin aiheuttamiin ongelmiin. Kasvot myös itsessään ovat tuntuneet rennommilta.

Leukarentoutin

Paljon ongelmia leukalihasten kireydestä

Tiesitkö, että myös hartioiden puutuminen, pala kurkussa ja korvakipu voi johtua kireistä purentalihaksista? Yksi syy näille voi tosiaan olla myös hampaiden narskuttelu, joka aiheuttaa tätä kireyttä. Muita mahdollisia ongelmia saattaa olla esim. hampaiden vihlonta, migreeni jne. Pahimmassa tapauksessa ongelmaan tarvitaan ihan tulehduskipulääkekuuri ja/tai lihasrelaxantteja.

Normaalistihan hampaat kuuluisivat olla erossa toisistaan ja ne koskettaisivat tosiaan ainoastaan, kun syö tai juo hetkellisesti. Tähän on muuten hyvä kiinnittää huomiota, jos kärsii samoista vaivoista.

Vaivaa siis todella kannattaa hoitaa ajoissa itse kaikin mahdollisin keinoin, joita juurikin on leuan lepuuttaminen, jumppaaminen ja hieronta. Suosittelen lämpimästi Kipukaupan LeukaRentoutinta osaksi arkea. Mikäs sen ihanampaa, kun saada hieronta omalla kotisohvalla ja samalla helpottaa, että ennaltaehkäistä mahdollisia ongelmia, joita kireät purentalihakset aiheuttavat.

Osta oma LeukaRentoutin täältä!

Kaupallinen yhteistyö: Kipukauppa