Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Uudistetut ihonhoitotuotteeni

Kaupallinen yhteistyö: Skincity
*Sisältää mainoslinkkejä

Noin kuukausi sitten päätin panostaa omaan ihonhoitoon ja menin Skincity sivustolle tekemään laajan ihotestin, jonka pohjalta kosmetologi suosittelee juuri mun iholle sopivia tuotteita.

Skincity ihotesti

Kuka tahansa voi tehdä Skincityn sivustolla ihotestin, jossa ammattitaitoiset kosmetologit auttavat löytämään omalle iholle sopivimmat tuotteet. Testissä kysytään kysymyksiä omasta ihosta sekä tavoitteista mitä haluaa saavuttaa omalta ihonhoidolta. Loppuun voi liittää myös kuvia omasta ihosta. Tämä pohjalta kosmetologit rakentavat yksilöllisen ihonhoitorutiinin. Kaikki ihonhoitotestit ovat myös maksuttomia ja vastaukset tulevat sähköpostiin kolmen arkipäivän sisällä.

Itse vastasin kyselyssä mm., että oma ihoni on pintakuiva mutta rasvainen, näppyjä tulee helposti ja tavoitteena olisi tasoittaa ihoa ja juonteita sekä kirkastaa ihoa.

Minulle suositeltu tuotesarja PAULA’S CHOICE

Paula Begoun otti ohjat omiin käsiinsä, kun hänelle valkeni, että hänen akneen ja ekseemaan taipuvaisen ihonsa hoidossa käyttämät tuotteet olivat täynnä ärsyttäviä ainesosia.

Paulasta tuli bestsellerkirjailija ja tunnettu auktoriteetti ihonhoidossa, jonka jälkeen hän perusti oman tuotesarjansa Paula’s Choicen vuonna 1995. Tänä päivänä hänen sarjansa sisältää yli 100 tuotetta, joista jokainen on tehokas, turvallinen ja tieteellisellä tutkimuksella tuettu.

Jokainen tuote sisältää antioksidantteja sekä ihoa korjaavia ainesosia, jotka vahvistavat ihon suojakerrosta, samalla keskittyen hoitamaan tiettyä iho-ongelmaa. Kaikki sarjan tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuotteet on kehitetty niin, että ne sisältävät aktiivisia ainesosia iholle sopivassa pitoisuudessa ja stabiilissa pH-arvossa. Tuotteet antavat siten näkyviä tuloksia kaikkiin iho-ongelmiin, myös herkälle iholle, samalla vahvistaen ihoa.

Tuotteet mun iholle

*Paula’s Choice CALM Nourishing Cleanser (Normal to Oily Skin)

PUHDISTUS: Ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe aamulla ja illalla. Poistaa likaa ja meikkiä sekä valmistelee ihon seuraavaksi levitettäviä ihonhoitotuotteita varten.

*Paula’s Choice CALM Soothing Toner (Normal to Dry Skin)

KASVOVESI: Tasapainottaa ihon pH:ta puhdistuksen jälkeen ja parantaa seuraavaksi levitettävien tuotteiden imeytymistä.

*Paula’s Choice CALM 1% BHA Lotion Exfoliant

KUORINTA: Iholle jätettävä, happoja sisältävä kuorinta. Tämän tuotteen käyttö tulee aloittaa vähitellen, joten tutustuthan sen käyttöohjeisiin tuotesivulla.

* Paula’s Choice 10% Azelaic Acid Booster

SEERUMI: Sisältää aktiivisia ainesosia korkeissa pitoisuuksissa, toimien syvällä ihossa näkyvien tulosten saavuttamiseksi. Seerumien avulla voit räätälöidä ihonhoitorutiiniasi ja hoitaa useita iho-ongelmia.

*Paula’s Choice RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30

PÄIVÄVOIDE AURINKOSUOJALLA: Käytetään aamuisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena. Tuote sisältää aurinkosuojan, ja se on kehitetty kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa päivän aikana.

*Paula’s Choice CALM Restoring Moisturizer (Normal to Dry)

YÖVOIDE: Käytä iltaisin ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena. Kosteuttaa ja korjaa ihoa yön aikana.

*Paula’s Choice RESIST Anti-aging Eye Gel

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: Kosteuttaa ja ravitsee silmänympärysihon herkkää ihoa. Sisältää ainesosia, jotka hoitavat silmänympärysalueen erityisiä tarpeita.

Extrana otin itselleni vielä tän: *CLINICAL 1% RETINOL 

CLINICAL 1% Retinol Treatment on tehokas ja voimakkaasti tiivistetty seerumi, joka sisältää suuren pitoisuuden stabiloitua retinolia. Se auttaa parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta. Sopii erityisesti ryppyjen, hyperpigmentaation ja ihon kimmoisuuden menetyksen hoitamiseen. Häivyttää ihohuokosia, parantaa ihon rakennetta, auttaa häivyttämään aknen aiheuttamia punaisia jälkiä ja ehkäisemään aknen oireita. Kevyt voidekoostumus sisältää korjaavia antioksidantteja ja rauhoittavia ainesosia, jotka hillitsevät ihoärsytystä. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.

ja tän: *SKIN PERFECTING 2% BHA LOTION

Miten uusi ihonhoitorutiini kannattaa ottaa käyttöön

Skincity suosittelee, että oman ihoon on tärkeää antaa tottua tuotteisiin, joten tuotteita kannattaa ottaa käyttöön vain yksi kerrallaan. Riippuen omista tavoitteista tulokset tosiaan näkyvät vasta 2-8 viikon päästä ja aluksi ihon kunto saattaa hetkellisesti huonontua. Ihon hetkellinen huonontuminen yleensä johtuu siitä, että kuorivat hapot AHA ja BHA, retinoidit ja C-vitamiini, stimuloivat ihosolujen uudistumista ja näin nopeuttavat epäpuhtauksien nousemista pintaan.

Oma testaus keskeytyi hetkellisesti

Mulla oli jotenkin todella huonoa tuuria. Juuri kun olin saanut tuotteet postissa niin ihooni tuli streptokokki, johon jouduin syömään 2 antibioottikuuria ja tämän seurauksena mulle puhkesi aikuisiän akne. Tällä hetkellä en uskalla käyttää mitään tuotteita kasvoille, muuta kuin lääkärin määräämää rasvaa. Odotan innolla, että kun iho-ongelmat hellittää, että pääsisin käyttämään näitä tuotteita. Silmänympärysvoide on ainut mitä olen uskaltanut käyttää sekä puhdistusaine.

*Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa ja tekemässä oma ihonhoitorutiini täältä.

Kaupallinen yhteistyö: Skincity