Hae
Johanna Tolppola

Miten saavuttaa omat unelmat 

Viime viikon perjantaina mun ystävä ja kollega Monna lanseerasi oman treenivaatemalliston nimeltään Yvette by Monna ja nyt Monna on vielä Fit-lehden kannessa. Nämä kaksi asiaa oli molemmat Monnan unelmia ja nyt ne ovat toteutuneet. Mitä jos mä väitän, että sä itse pystyt hyvin pitkälle määrittelemään oman elämäsi ja saavutatko omat unelmat vai et.

Yvette by Monna -lanseeraus

Miten saavuttaa omat unelmat

Mun mielestä kaiken A ja O on se, että tunnistat mitkä ovat sun unelmia. Nyt puhun sitten sellaisista unelmista, jotka voidaan kääntää tavoitteeksi. Eli esim. lottovoitto ei ole tällainen. 😀 Tavoitteeksi käännettävä unelma voi olla esimerkiksi tämä oman treenivaatemalliston lanseeraus, yrittäjyys, tietyn elintason saavuttaminen, jne. Ihan sama mikä se unelma on, niin kaikki alkaa siitä, että kirjoittaa sen ylös. Tiedän, että se kuulostaa tyhmältä, mutta se nyt vaan on niin, että kun kirjoitat asioita ylös, niin ne konkretisoituvat.

Kun unelmat ovat paperilla, niin aseta ne tavoitteeksi ja mieti mitä sun pitää tehdä, että saavutat ne. Joskus ne unelmat saavutetaan tavallaan sivutuotteena muusta tekemisestä, mutta useimmiten omaa tekemistä tulee ohjata oikeaan suuntaan.

Yvette by Monna -lanseeraus

Kun unelmat on muutettu tavoitteeksi ja mietitty mitä täytyy tehdä, että ne voi saavuttaa, on aika ruveta hommiin. Harvalle meistä käy vaan hyvä tuuri asioiden kanssa. Suurimmaksi osaksi kaikki ihmiset joutuu tekemään kovasti töitä, että saavuttaa jotain elämässä. Se tietää ylä- ja alamäkiä, mutta sinnikkyydellä kaikki on mahdollista. Unelmien saavuttaminen ei missään nimessä tapahdu heti, vaan se on pitkäjänteistä työtä.

Käytän nyt esimerkkinä Monnaa, koska hänen kaksi unelmaansa toteutui aivan peräkkäin. Miettikää miten monta vuotta hän on esim. blogannut ja rakentanut omaa henkilöbrändiään somessa. Nyt hän pääsi siihen pisteeseen, että juhlimme hänen omaa treenivaatemallistoaan Sofia Future Farmilla Veera Malmivaaran vetämän joogan ja upean aamiaisen merkeissä. Monna on ollut jo jonkun aikaa Yveten brändilähettiläs ja siitä yhteistyöstä syntyi Yvette by Monna -treenivaatemallisto. On aika huikeaa, eikö!

Sofia Future Farm aamiainen

 

Sofia Future Farm aamiainen

Uskon, että kaikki on mahdollista

Sanoin syksyllä mun ystävälle, että mun tämän vuoden tavoite on nostaa mun tulotasoa tietyn verran. Sanoin hänelle ihan konkreettisen summan mitä haluan. Ystävä hieman naureskeli mulle, että tosi kiva. 😀 Eilen saavutin tämän tavoitteen. Viimeisen neljän kuukauden aikana mun keskimääräinen kk-ansio on noussut eurolleen siihen minkä asetin tavoitteeksi. Se ei nyt tarkoita, että näin kävisi joka kuukausi, mutta se sitten voikin olla seuraava tavoite. Se mitä tämä on vaatinut, on asia erikseen. Olen oppinut, ettei mitään tapahdu ilmaiseksi ja olen valmis tekemään paljon töitä unelmieni eteen. Olen tehnyt töitä melkein joka ikinen päivä tämän vuoden puolella. Se ei kumminkaan ole haitannut mua ollenkaan, koska rakastan työtäni.

Mulle on aina elämässä käynyt niin, että kun sanon ääneen mitä haluan ja rupean tekemään töitä sen eteen, niin olen ne asiat saavuttanut. Sen takia todella uskon, että kaikki on elämässä mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *