Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Unelmien tilanjakaja 

Kaupallinen yhteistyö: Liukuovitukku.fi

Olen siis pitkään, todella pitkään unelmoinut, että kotiini saapuisi skandinaavinen ruudukkomallinen tilanjakaja. Kun asuttiin Käpylässä kaksiossa, niin mittailin vaikka mitä kohtia minne tällaisen saisin. Lopputulemana oli, että ei sellainen vain kyseiseen asuntoon sopinut.

Liukuovitukku

Kun muutimme uuteen asuntoon, sama haaveilu jatkui. Nyt sitten yksi päivä, kuin salama kirkkaalta taivaalta, sain idean, että korvaan meidän makuuhuoneessa sijaitsevan vaatehuoneen oven tällä mun unelmien tilanjakajalla.

Näitä tilanjakajia saa nimittäin myös ihan liukuovina tai normaaleina ovina. Mun unelmien tilanjakajassa olisi ollut lasit mustien ruudukkokehyksien takana, mutta kun oven funktio on piilottaa vaatehuoneen sekasorto, niin päädyin valitsemaan lasien tilalle mattavalkoiset levyt. Peilit olisi myös ollut kiva vaihtoehto, mutta jostain syystä mattavalkoinen houkutteli nyt enemmän.

Googlettelin tilanjakajia ja löysin meidän läheltä Konalasta Liukuovitukun, jolla oli laaja valikoima erilaisia ovia. Heidän sivuillaan oli kuva juurikin näistä mun unelmien tilanjakajista, joten laitoin heille heti viestiä.

Liukuovitukku

Tilanjakaja – suunnittelu ja tilaus

Tilausprosessi oli maailman helpoin. Otin kuvat nykyisestä aukosta ja lähetin itse mitat: korkeus + leveys. Korkeuden laitoin kolmesta eri kohtaa mitattuna, koska se saattaa hieman heitellä eri kohdissa.

Liukuovitukulla on myös tilanjako-ovilaskuri, jolla pääsee itse suunnittelemaan haluamansa oven. Tätä on todella helppo käyttää!

Vanha ovi oli paksu ja matala. Se oli jotenkin todella epäsiisti. Uuden oven halusin kiinni ihan katonrajaan, jotta se olisi korkeudeltaan sama, kuin huoneen korkeus.

Liukuovitukku

Mittojen lähettämisen jälkeen Liukuovitukku laittoi mallikuvan mittojen mukaan tehdystä ovesta ja kysyivät, haluanko oven olevan yläkiinnitteinen vai alakiinnitteinen. Alakiinnitteisen oven pystyy asentamaan todella helposti myös itse. Siinä oven paino on ns. maassa. Yläkiinnitteinen ovi kiinnitetään kiskolla kattoon ja se on hieman hankalampi itse asentaa. Tai ainakin koen, että mun olisi se hankalampi asentaa. 😀 He kyllä kannustavat asiakkaitaan hoitamaan asennuksen myös itse.

Vanha ovi

Vanha ovi. Oikeasti ilman muokkauksia ihan eri värinen kuin seinä.

Tällä kertaa (kerrankin), otin oven asennuksella. Normaalistihan olen se, joka itse asentaa aivan kaiken, mutta nyt oli jotenkin ihana ottaa kaikki avaimet käteen -periaatteella.

Liukuovitukku

Oven tilausaika oli noin 2 viikkoa, jonka jälkeen heti kun se saapui heidän varastolle, niin asentaja tuli jo samana päivänä sen asentamaan. Asennuksessa meni reilu tunti. Ovi on aivan mieletön. Ihanan kevyt, todella hyvännäköinen ja muutti koko huoneen ilmettä kertaheitolla.

Liukuovitukku

Black Friday

Liukuovitukussa on nyt Black Friday -viikko ja siellä on Tilanjako-ovet nyt vuoden parhaimmalla hinnalla aina Cyber-maanantaihin saakka. Alet ovat alkaneet jo tänään maanantaina! Heillä on todella nopea toimitus ja ovat kotimainen toimija (avainlippu-tuote).

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää meneillä olevat tarjoukset! Suosittelen!

Klikkaa itsesi tarjouksiin!

Kaupallinen yhteistyö: Liukuovitukku.fi