Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Testissä Nu Skin

Kaupallinen yhteistyö: NuSkin

Nyt ajattelin jakaa teille hieman kokemuksia mun ihonhoidosta.

Mullahan iho on pintakuiva, mutta alta hyvinkin rasvoittuva ja näppylöitä tulee herkästi.

Pääsin mukaan testaamaan Nu Skinin ihonhoitotuotteita.

Olen testannut niitä nyt n. 3 kuukauden ajan. Mulla on sen verran herkkä iho, niin aloitin pikku hiljaa. Ensimmäiset viikot käytin pelkästään Nu Skin Clear Action tuotesarjaa, johon kuuluu puhdistusaine, toner, päivä- ja yövoide. Tämä sarja auttaa mm. näppylöiden ehkäisyyn, rahoittamaan ja tasapainottamaan talintuotantoa sekä kirkastamaan ihoa. Yövoiteen tarkoitus oli myös mm. häivyttää näppylöistä tulleita ihovirheitä.

Kun huomasin, että iho ei ärsyyntynyt vaan otti tuotteet hyvin vastaan, otin mukaan testiin Nu Skin Galvanic Spa Systemin eli laitteen jolla voin tehdä kevyen kasvohoidon kotona.  Laite  hyödyntää galvaanista virtaa, jonka ansiosta se imeyttää ihoon tehokkaasti mukana tulleita kasvogeelejä. Pre-Treatment Gel -esihoitogeelin tarkoituksena on poistaa epäpuhtauksia, niin että ihohuokoset voivat hengittää. Treatment Gel -hoitogeeli taas hidastaa ihon ikääntymistä, auttaa ihoa toipumaan stressistä, elvyttää ja virkistää ihoa sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta.

Tällä laitteella tein siis 1-2 kertaa viikossa ja aina aloitin tuolla pre-treatmentillä, jonka jälkeen laitoin treatment gelin. Geeliä laitetaan siis kasvoille ja kaulalle ja laite laitetaan päälle ja sillä hierotaan kevyesti kasvoja läpi tietty aika. Todella simppeli käyttää.

Pikku hiljaa rupesin tuloksia näkemään; näppylät väheni, ihohuokoset pieneni ja iho oli muutenkin terveemmän näköinen. Tuon kotikasvohoidon jälkeen iho tuntui todella kosteutetulta ja pehmeältä.

En ole ennen tänne blogiin laittanut meikittömiä kuvia, mutta tässä on ennen ja jälkeen kuvat mitä iholle on nyt tässä ajassa tapahtunut. Olen kyllä tyytyväinen tuloksiin. 🙂

Täältä voitte lukea lisätietoa tuotesarjasta.

xoxo

ps. Tulkaahan seurailemaan myös instagramiin: @johannavaris 

IMG_5597

FullSizeRender

FullSizeRender[1]

 

Kaupallinen yhteistyö: NuSkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *