Hae
Johanna Tolppola

4 vuotiaan Pokémon-synttärit

Pääsin järjestämään pojalleni Pokémon-synttärit. Uskomatonta, että Theo on jo neljä vuotta. Niin iso, mutta silti niin pieni. Joudun muistuttamaan itseäni päivittäin siitä, että hän tosiaan on jo ja vasta neljä vuotta. Pienen vauvan rinnalla Theo tuntuu niin isolta pojalta. Vaatteissakin ollaan jo koossa 122-128 ja jalan koko on jo 30.

Pokémon on viime aikoina noussut meillä ihan ykkösjutuksi. Mies on pienenä niitä katsonut, joten nyt sitten tämä on vähän heidän oma juttunsa. Theolla alkaa olemaan aika paljon jo näitä hahmoja ja niiden kanssa meidän tulee sitten yhdessä ”taistella” näitä otteluita. 😀

Isän kanssa leikit ovat juurikin enemmän näitä taisteluita, kun mun kanssa sitten leikitään enemmän juonen kanssa.

Lelujen lisäksi meiltä löytyy Pokémon-juomapullo, lippis, vaatteita ja nyt mun syntymäpäivälahja Theolle oli Pokémon-eväsrasia, lautanen ja muki.

Pokémon-synttärit

Vietettiin kotona Pokémon-synttäreitä toissa viikonloppuna. Kutsuttiin perhettä ja kummit. Nämä olivat myös ensimmäiset synttärit, kun Theolle kutsuttiin ystävä mukaan. Theon paras kaveri jäi edelliseen päiväkotiin, kun syksyllä vaihdettiin päiväkotia. Nyt tämä paras kaveri pääsi synttäreille mukaan ja ai että Theo oli niin innoissaan. Vauhtia riitti, mutta oli ihana nähdä miten kivaa Theosta oli, että oli kaveri mukana. Myös mun kummipoika ja hänen siskonsa oli leikeissä mukana. Kaikki sujui yllättävän hyvin.

Pokémon-teemaa varten olin ostanut pöytäliinan, pahvilautaset, pahvimukit, servettejä, konfettia ja muita teemaan kuuluvia koristeita. Tarvikkeita jouduin metsästämään useasta eri paikasta, koska monessa oli suurin osa teeman tavaroista loppu.

Kakut tilasin myös Pokémon-teemalla. Toinen oli Pokémon-pallo ja toinen Pikachu. Tarjoiluna oli kakkujen lisäksi poppareita, karkkia, keksejä, karjalanpiirakoita ja munavoita sekä pullaa. Theon huone oli juhlien jälkeen aivan poppareiden peitossa. 😀

Pokemon kakku

Pokemon kakku

Juhlat meni ihanasti. Celinekin oli hereillä koko juhlien ajan ja katseli vaan isoveljen hurjaa vauhtia muista välittämättä. Synttäreiden jälkeen lähdetiin vielä Halloween-polulle, joka oli kyllä ehkä liian pelottava neljä vuotiaalle, vaikka hän kyllä sanoi, ettei pelota yhtään, koska nämä hirviöt ovat kilttejä.

Pokemon synttärit

Lue myös: Tytön ristiäiset

Seuraa Instagramissa @johannatolppola