Hae
Johanna Tolppola

Minusta tulee kirjailija

Mun läheiset tietää, että mulla on viimeisen puolen vuoden aikana ollut aika montaa rautaa tulessa. Tilanne ei tule muuttumaan seuraavan vuoden aikana, koska uskokaa tai älkää, musta tulee myös kirjailija.

Kuva: Teemu Lehto

Tuore kirjailija tässä hei

Sain muutama viikko sitten puhelinsoiton Viisas Elämältä, josta olin positiivisesti yllättynyt. Tästä puhelinsoitosta alkoi inspiroivat neuvottelut kirjasta, jonka kirjoittaja minä tosiaan olisin.

Viime maanantaina menin treffaamaan Viisas Elämää ja kokouksen päätyttyä allekirjoitin ihka oman kustannussopimuksen.

En pysty paljastamaan mikä kirja on kyseessä, mutta lupaan, että se tulee olemaan todella mielenkiintoinen! Vaikka itse sanonkin. 😀

Kirja tulee markkinoille luonnollisesti vasta ensi vuonna, koska itse kirjoittamiseen menee oma aikansa. Aikaa ottaa myös kustannustoimittajan lukukierros, kirjan taittaminen, graafisen ilmeen suunnittelu, painatus, jne.

Kuva: Teemu Lehto

Tämä ei missään nimessä ole helppo juttu, vaan tämä projekti tulee haastamaan mut aivan uudella tasolla. Olen innoissani, mutta myös jännittynyt.

Oon aina halunnut kirjoittaa kirjan, mutta en uskonut tämän tapahtuvan näin nopeasti ja vielä ilman, että olisin asiaa ääneen pohtinut.

Kuva: Teemu Lehto

Kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan

Uskon, että elämässä tapahtuu juuri ne asiat mitä kuuluukin ja siinä kohtaa missä pitääkin. Tämän projektin piti tulla mun luokse juuri nyt ja tulevaisuus näyttää että miksi.

Kirjan kirjoittaminen on itsessään ihan omanlainen projekti, joka vie aikaa. Sain kustantamolta ohjeita kirjan kirjoittamisprosessiin, joista on varmasti paljon apua.

Kuva: Teemu Lehto

Moni varmasti miettii, että mistä meinaan ajan kirjoittamiseen repästä. Mulla on toki perinteinen päivätyö ja sen lisäksi pyöritän Vaikuttajamediaa ja Vaikuttajatapahtumia (onneksi en yksin) sekä toimin itse vaikuttajana. Unohtamatta, että olen juuri mennyt naimisiin ja kotona on 1,5 vuotias poika. Tästä kaikesta huolimatta en ole yhtään huolissani. Olen sellainen luonne, että uskon kaikkien asioiden olevan vain ja ainoastaan järjestelykysymyksiä. Hyvä aikatauluttaminen on kaiken A ja O. Onneksi kotona on myös puoliso, joka ymmärtää ettei vaimona nyt ole ihan perinteinen tyyppi.

Otan innolla tämän haasteen vastaan ja jään jännityksellä odottamaan mitä tulevaisuus tuo taas tullessaan.

Kuva: Teemu Lehto

Lue myös: Vaikuttajan intensiiviryhmä -valmennus tästä

4 kommenttia

  1. myprojectisme kirjoitti:

    Wau!! Onnittelut Johanna!!

  2. Katri kirjoitti:

    Sen kirjan nimi voi olla vaikka ”Yli-ihmisen käsikirja”!!! 😀 Siis sä oot ihan uskomaton mimmi!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *