Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Uusi Koti – Olohuoneen sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Posterstore.fi

Tässä kirjoituksessa pääsette kurkistamaan mille näyttää olohuoneemme sisustus. Muutimme uuteen kotiin pääsiäisenä ja saimme itseasiassa kaikki valmiiksi samana viikonloppuna.

Olohuoneen sisustus

Olin sisustanut asunnon samalla sekunnilla, kun ensimmäisen kerran astuin asuntoon sisään. Tiesin heti mikä kuuluu mihinkin ja mitä sisustusratkaisuja tulen asunnossa tekemään.

Yksi näistä ratkaisuista oli julistetauluseinä. Värimaailmaksi halusin olohuoneeseen hyvin maanläheiset sävyt; valkoinen, beige, ruskea ja musta. Värimaailma toistuu tauluseinässä, sohvan sisustustyynyissä ja matossa. Muuten meillä on hyvinkin valkoista.

Sisustustauluseinä

Tauluseinän mallista minulla ei ollut selkeää kuvaa, mutta hain inspiraatiota itse asetteluun ja kokonaisuuteen Posterstoren inspiraatio-osiosta. Sieltä löytyi paljon erilaisia ratkaisuja. Valitsin lopulta kolme isoa julistetaulua, kolme keskikokoista ja kaksi pientä. Tauluseinää tulen täydentämään myöhemmin vielä seinäkoristeilla.

Valitsin tauluseinän julisteet ja kehykset Posterstoren valikoimasta, koska tiesin saavani laadukkaita julisteita ja kehyksiä. Kehyksien laadukkuus on itseasiassa todella isossa roolissa, kun tauluseinää rakentaa. Minulla on kokemusta myös ääripäästä. Heidän tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä. Posterstoren sivuilla pystyin suodattamaan oikean koon ja värimaailman mukaan, joka helpotti tauluseinän julisteiden valitsemista.

Valinnan vaikeus oli aika kova, koska valikoima oli laaja. Olen silti sitä mieltä, että tein juuri oikeat valinnat.

Kehyksistä oli valittavissa useampi eri väri mm. kulta, musta, tammi jne. Pähkäilin pitkään tammen ja mustien kehyksien välillä, mutta lopulta päädyin mustiin puukehyksiin. Ajattelin, että tammisilla kehyksillä meillä on liian vaaleaa. Julisteet pomppaavat myös esiin paremmin mustista kehyksistä.

Nyt moni joutuu viettämään enemmän aikaa kotona, kuin normaalisti, niin kodin sisustaminen on monella mielessä. Koodilla: johannatolppola30 saat -30% alennusta Poster Storen julisteista (ei koske selection-julisteita). Alennus on voimassa 13.5. asti.

Muut olohuoneen sisustusratkaisut

Olohuoneeseen tuli myös valkoinen tv-taso, joka kiinnitettiin seinään. Sen yläpuolelle laitoimme uuden television. Vanha sohvamme sopi tilaan just eikä melkein. Myös keinutuoli löysi paikkansa olohuoneesta.

Mietin pitkään minkälaisen maton haluan ja pelkäsin hieman, että joudun teetättämään tarpeeksi ison. Lopulta päädyin hankimaan 3 m halkaisijaltaan olevan pyöreän juuttimaton, joka sopi tilaan mainiosti.

Sohvapöytä oli myös yksi uusista hankinnoista.

Sisustustauluseinän alle päätyi isältäni saatu Theon 1v-syntymäpäivälahja, joka sattumalta oli juuri oikean värinen.

Olen todella tyytyväinen olohuoneen sisustukseen. Tulen muissa kirjoituksissa esittelemään myös muut huoneet.

Kaupallinen yhteistyö: Posterstore.fi

Yksi kommentti

  1. Siiri kirjoitti:

    Irrottaisin sohvaa vähän ikkunasta ja seinästä, niin tulis ilmavamman näköinen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *