Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Rentouttava kellunta – nyt se on testattu

Kaupallinen yhteistyö: Kampin Kellumo

Voihan kellunta! Mun paras ystävä on pitkään puhunut, että haluaisi testata kelluntaa. Hän on suostutellut minua lukuisia kertoja, mutta itse en ole jotenkin lämmennyt ajatukselle.

Olen vain miettinyt, että miten ihmeessä voisin olla paikoillaan, tekemättä mitään 45 minuuttia. Pahimmillaan keksisin taas sata uutta ideaa, joiden toteuttamiseen minulla ei yksinkertaisesti olisi aikaa.

No ystäväni syntymäpäivät lähestyivät ja mietin mitä hankkisin hänelle lahjaksi, jolloin muistin kelluntatoiveen. Syntymäpäivälahjaksi vein siis ystäväni ja itseni Kampin Kellumon kelluntaan.

Mitä on Kellunta

” Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen ja meditatiiviseen tilaan. Kun keho ja aivot saavat levon ärsykkeiltä – ääniltä, valolta, paineelta – kehossa vapautuu aineita, jotka vähentävät stressiä ja kipua. Tässä syvärentoutuneessa tilassa aivoilla on mahdollisuus keskittyä helpottamaan ja nopeuttamaan kehon itsehoitoa. Kelluntaa on käytetty jo vuosikymmeniä stressin helpottamiseen ja unettomuuden hoitoon.

Rentoutuskellunta laskee tutkitusti stressihormoni kortisolin tuotantoa. Kellunta laskee myös sykettä ja verenpainetta sekä kosteuttaa, pehmentää ja hoitaa ihoa.

Täydellinen aistilepo saa maailman näyttämään värikkäämmältä. Vapauta aistisi, anna kehosi ja mielesi puhdistua turhasta kiireestä ja stressistä.” -Kellumo

Kokemuksia Kellunnasta

Kampin Kellumossa on kaksi eri huonetta, joissa kummassakin on oma kelluntatankki. Menimme ystävän kanssa molemmat omiin huoneisiimme, joissa oli oma suihku. Suihkun jälkeen menin omaan kelluntatankkiini. Ennen kelluntaa olin saanut valita oman alkurentoutuksen, johon otin joogamusiikkia. Ystäväni otti sateen ropinaa. Tankin kannen voi halutessaan jättää auki, mutta halusin sulkea sen, jotta pääsen täysin aistivapaaseen kokemukseen. Noin 10 minuutin alkurentoutuksen jälkeen musiikki loppui ja suljin itse tankin valon. Myös valon voi halutessaan jättää päälle.

Vesi on tankissa juuri sen lämpöistä, että vastaa kehon omaa lämpötilaa. Tämän seurauksena veden tunto ihosta häviää ja tuntuu kuin leijuisi ilmassa. Tätä tyhjiössä leijumista vahvistaa pimeys sekä hiljaisuus. Tunne oli todella jännä, pelkästään hyvällä tavalla.

Tankissa oli niin hiljaista, että automaattisesti keskityinkin vain hengitykseeni, joka kuulosti aika kovalta. Lopulta senkin ääni jotenkin hälveni ja pystyin oikeasti olemaan ajattelematta mitään.

Yhtä äkkiä rentoutusmusiikki alkoi jo uudelleen, joka oli merkki siitä, että 45 minuuttia oli tullut tiensä päähän. En ollut uskoa sitä. Joko aika oli kulunut.

Olo oli kellunnan jälkeen ihan mieletön. Tuntui kun hartioilta olisi lähtenyt kymmenen kiloa painoa, mieli oli virkeä ja olo onnellinen. Ystäväni sanoi samaa. Hänkin tunsi kellunnan jälkeen onnellisuuden tunnetta. Olin ihan eri ihminen heti kellunnan jälkeen. Ystäväni sanoi, että näytänkin ihan erilaiselta.

Tämä oli niin huippukokemus, että tulen ostamaan heiltä kyllä sarjakortin. Mikä hieno tapa saada hetki olla täysin yksin, rentoutuneena ja ilman, että olisi pakko olla läsnä tai tavoitettavissa yhtään kenellekään.

Kelluntatarjous

Kampin Kellumossa on nyt lokakuun ajan tarjous, jossa saat kolme kelluntaa hintaan 139 €.

Pääset ostamaan kellunnan täältä.

Tätä sarjakorttia voit käyttää myös ystäväsi kanssa eli kortti ei ole henkilökohtainen.

Suosittelen lämpimästi!

 

Kaupallinen yhteistyö: Kampin Kellumo