Hae
Johanna Tolppola

Testissä 3 Hopeashampoota keltaisuutta vastaan

Olen päässyt testaamaan erilaisia hopeashamppoita, joiden tavoitteena on pitää mun keltaiseksi taittavat hiukset kurissa. On ollut mahtavaa tehdä yhteistyötä Clipsin kanssa ja samalla löytää juuri mun hiuksille paras kombo tuotteista. Mun hiukset ovat siinä mielessä olleet aina haastavat, että ne todella helposti taittavat keltaiseen. Tämän takia hopeashampoon tulee olla tehokas, jotta mun hiukset pysyvät puhtaan värisenä. Nyt kun olen päässyt testaamaan tuotteita, niin halusin jakaa lukioille mun kokemukset tuotteista.

Color Mask Shampoo pearl

”COLOR MASK VÄRIÄ YLLÄPITÄVÄ SHAMPOO VAALEILLE HIUKSILLE. SLS- ja SLES-vapaa koostumus puhdistaa hellävaraisesti ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia sekä helpottaa niiden käsittelyä ja poistaa sähköisyyttä. Lisää kiiltoa ja antaa helmiäisen hohtoa vaaleisiin hiuksiin sekä ylläpitää viileää sävyä. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Hiero shampoo kämmenien välissä, vie kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Pidempi vaikutusaika tehostaa sävyä. HUOM! Shampoon väri on lopputulosta voimakkaampi. ”

Mulla tämä vetäsee aina mun hiuksien kuivemmat kohdat haalean vaaleanpunaiseksi. Se on itseasiassa aika hauskan ja kivan näköinen. Tämä puhistaa mun hiuksissa sitä keltaisuutta pois, mutta ei omasta mielestäni ihan tarpeeksi.

Arvosanaksi annan tälle 8.

Linkki tuotteeseen: Color Mask Shampoo Pearl 

Lanza Silver Brightning shampoo

”Hopeashampoo luo loistetta hopeiseen, harmaaseen, vaaleaan ja raidoitettuun hiukseen. Kontrolloi tehokkaasti epätoivottua lämpöisyyttä. Sisältää orvokin ja laventelin sävyttäviä raaka- aineita, jotka eliminoivat lämpöä ja kellertävyyttä. Sulfaatiton shampoo on hiuksille hellävarainen ja auttaa säilyttämään hiusvärin pidempään.”

Tämä on todella tehokas hopeashampoo. Vaarana on, että liiallisella käytöllä hius menee ns. liian harmaaksi ja ei ole niin kiiltävä. Mun hiuksiin sopii mainiosti jos käytän 1-2 kertaa viikossa.

Tämä taittaa keltaisuutta supertehokkaasti ja sen takia arvosanaksi annan keltaisuutta vastaan 9. Miinus piste tulee siitä, että liiallisella käytöllä hiukset menee hieman tunkkaiseksi.

Linkki tuotteeseen: Lanza Silver Shampoo

DS Blond Shampoo

”Hajusteeton shampoo vaaleille ja harmaille hiuksille. Shampoon runsas pigmenttipitoisuus taittaa tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä vivahteita ja hiuksista tulee puhtaan vaaleat sekä kirkkaat. Antaa kiiltoa, volyymiä ja runsauden tuntua hiuksiin. Runsaan pigmenttipitoisuuden takia suosittelemme suojakäsineiden käyttöä. Sisältää UV-suojan. Käyttö: Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti, anna vaikuttaa 1-5 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.”

Tämäkin on todella tehokas hopeashampoo samalla tavalla, kuin Lanza. Mun hiuksissa riittää, että pesen tällä mun hiukset ilman, että annan sen edes vaikuttaa. Jostain syystä itse tykkäsin tästä tuotteesta enemmän kuin esim. Lazasta. Tämä tuote ei ehkä niin paljoa harmaannuta sitä hiusta. Näin hiukset pysyy vaaleampana.

Arvosanaksi annan 9.

Linkki tuotteeseen: DS Blond Shampoo

Täydellinen yhdistelmä

Haluan pitää hiukset kylmänä, mutta valkoiseen taittavana. En ole löytänyt yhtä tuotetta, joka tekisi hiuksista valkoiset ilman liiallista harmautta tai ilman vaaleanpunaisen sävyjä.

Olinkin ovela ja testasin niin, että käytin kerran viikossa DS:n Hopeashampoota ja kerran viikossa Color mask pearlia. Hopeashampoo taittaa harmaaseen/ kylmään ja Clor Mask taittaa puhtaaseen valkoiseen. Tällä yhdistelmällä hiukset ovat pysyneet parhaiten puhtaaseen valkoiseen taittavana. 🙂

Suosittelen testailemaan ja etsimään itselleen sen omiin hiuksiin sopivan tuotteen. Kaikilla meillä on kumminkin erilainen lähtötilanne, joten kannattaa rohkeasti kokeilla vaan eri tuotteita.

Kannattaa myös tsekata heidän ALE! Sieltä aina löytyy hyviä tuotteita tarjoushintaan. 🙂 Linkki tässä. 

*Tuotteet saatu Kampaamo-myymälä Clipsistä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *