Hae
Johanna Tolppola

Vau mikä viikon aloitus

Tämä viikko starttasi ihanasti Vaikuttajatapahtumien parissa. Tuotimme yhdessä Monna Pursiaisen kanssa Påre skincare:n ja Röhnisch:in Hyvinvointiaamu -vaikuttajatapahtuman.

HYVINVOINTIAAMU

Aamu starttasi ROOTSin joogastudiolla, jonne luotiin rentouttava ja kaunis tunnelma. Somisteina käytettiin valoja sekä Påre skincare -tuotteita. Jokaiselle vaikuttajalle odotti joogamatolla Påre skincare:n lahjapaketti. Vaikuttajatapahtumassa Röhnich tarjosi osallistujille treenihousut, treenitopin ja urheilurintaliivit.

Påreen omistaja Annastiina Rönn piti alkuun oman esityksensä Påreesta, jonka jälkeen alkoi aamun avaava jooga, joka oli suunnattu kaiken tasoisille. Jooga oli osallistujien mukaan ollut todella mieluisa startti tähän viikkoon.

Joogan jälkeen tarjoilimme studioon vegaanisen aamupalan, jonka vaikuttajat pystyivät nauttimaan kaikessa rauhassa kuulumisia vaihdellen muiden vaikuttajien kanssa.

Saimme todella positiivista palautetta tapahtumasta ja oli ihan mahtavaa, että noin moni pääsi paikalle.

Påre skincare

Mikä sitten on Påre skincare?

”Påre Skincare on suomalainen unisex-ihonhoitosarja. Påre Skincare syntyi tarpeesta luoda ihonhoitosarja, joka on helppo käyttää, rehellinen ja suora, mutta silti tehokas. Påreen taustalla on kolmen naisen ydinryhmä brändäyksen, markkinoinnin ja kosmetiikan parista. Påre skincare -ihonhoitotuotesarjan tuotteet sopivat kaikille sukupuolesta, iästä tai ihotyypistä riippumatta. ” Linkki verkkokauppaan.

JOS VIHAAT MAANANTAITA, VIHAAT TYÖTÄSI

Mulle maanantai on vain yksi päivä muiden joukossa ja juurikin tätä kyseistä maanantaita odotin innolla. Kun pitää omasta työstään, niin ei iske sunnuntai-ahdistusta ja uutta viikkoa odottaa innolla. Niin se oli nytkin.

Rakastan tehdä töitä ja saada uusia haasteita. Varsinkin näiden tapahtumien jälkeen iskee aina mahtava fiilis.

Ihanaa viikkoa kaikille!

LUE MYÖS: YÖN YLI TREFFEILLÄ TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *