Hae
Johanna Tolppola

Theo 3 vuotta – Dinosaurussynttärit

Viime viikonloppuna juhlittiin 3 vuotiasta Theoa ja pääsin järjestämään dinosaurussynttärit. Musta tuntuu, että olisin ollut äiti jo ikuisuuden, vaikka puhutaankin vasta kolmesta vuodesta. Theosta on kasvanut iso persoona, jonka meno saa hymyn huulille jokainen päivä.

dinosaurussynttärit

Dinosaurussynttärit

Tällä hetkellä maailman kovin juttu on dinosaurukset. Niitä alkaa olla meillä aikamoinen määrä. Itse ollaan taidettu ostaa vain muutama, mutta sukulaiset, ystävät ja ystävienkin sukulaiset ovat lähettäneet / tuoneet niitä Theolle. Isoin kasa oli ystävän isän iso lähetys dinosauruksia, jotka hän oli löytänyt jostain tyyliin varastosta.

dinosaurussynttärit

Joten voitte uskoa, että tämän vuoden synttäriteeman keksiminen ei ollut vaikeaa. Dinosaurusteema näkyi meillä mm. ilmapalloissa, foliopalloissa, koristeluissa ja jopa kakussa. Synttärisankarille oli todella tärkeää, että juhlijoilla oli edes hetken päässä juhlahatut, joista Theo olikin puhunut jo koko aamun. Järjestimme synttärit kahdessa ”kattauksessa”, jotta paikalla oli aina alle 10 henkilöä kerrallaan.

dinosaurussynttärit

Minkälainen on kolme vuotias Theo

Pientä uhmaa alkaa olla ilmassa, mutta se mitä olen kuulut ystävien uhmaikäisistä niin ainakin tähän mennessä ollaan päästy todella helpolla. Theo on aika kiinni mussa tällä hetkellä ja ei mielellään anna isänsä esim. nukuttaa tai käyttää vaikka suihkussa. Johtuu varmasti siitä, että vietän eniten aikaa Theon kanssa. Viime aikoina hän on selvästi myös hellyydenkipeä. Aamuisin tulee kainaloon ja silittää mua kädestä. Tulee monta kertaa päivässä syliin ja antamaan haleja. Tänäänkin nukuttiin mm. päiväunet kainalokkain.

dinosauruskakku

Päiväkodista on opittu myös uusia juttuja, kuten esim. ”taistelua”. Theo hakkaa käsillä ilmaan ja tekee ihme ääniä. 😀 Sanavarastokin kehittyy koko ajan. Puhe ei vieläkään ole ihan selvää, mutta joka päivä tulee uusia sanoja ja lauseita.

dinosaurussynttärit

Theo on edelleen todella aktiivinen ja mm. kiipeilee paljon. Nyt muutamana päivänä on itse rakentanut itselleen kotiin ihan temppuradan. Pakko olisi löytää jokin sirkuskoulu, jonne voisin viedä hänet. Tiedän, että nauttisi varmasti todella paljon.

dinosaurussynttärit

Persoonana Theo on huumorintajuinen, nauravainen sekä sosiaalinen.  Hän hakee usein itse kontaktia muihin lapsiin ja aikuisiin. Hän on myös hieman määräilevä, kehen lie tullut. 😀

Ihaninta on seurata päivä päivältä, miten Theo kehittyy ja kasvaa. Ilman Theoa oma elämä olisi aika tyhjää.

dinosauruskakku

Lue myös: Apua niskakipuun