Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Pinnasängystä taaperosänkyyn – miten yöt ovat sujuneet

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

Theo siirtyi nyt uuden kodin ja oman huoneen myötä pinnasängystä taaperosänkyyn. Tai no ihan ”isojen poikien” sänkyyn.

Ensimmäiset kaksi viikkoa Theo vielä nukkui pinniksessä ja kiipesi sieltä joka yö meidän keskeen melkein koko lelukaartinsa kanssa. Mukana oli milloin mitäkin ilmapallosta autoihin. Normaalisti aamulla löysin puolison ja Theon lisäksi vierestäni muutaman ison auton, jättipehmolelun sekä unilelun. Oli vähän ahdasta. 😀

Viviano lastensänky turvalaidalla / Veke

Viviano lastensänky turvalaidalla / Veke

Pinnasängystä taaperosänkyyn

Katselin Veke.fi verkkokaupasta Theolle sänkyä ja löysimme juuri sellaisen mitä olin ajatellut. Halusin sängyn, joka on yksinkertaisen tyylikäs. Sängyssä piti olla turvakaide sekä laatikko sängyn alla, johon saamme Theon leluja. Lasten sänkyvalikoimassa oli useita erilaisia vaihtoehtoja.

Viviano vuodevaatelaatikko / Veke.fi

Valitsimme Theolle sängyksi Viviano lastensänky turvalaidalla. Koko oli 70 x 165 cm. Eli reippaasti isompi mitä pinnasänky, joten sänky kestää meillä varmasti pitkään. Sängyn alle otimme Viviano vuodevaatelaatikon.

Samalla valikoitiin tilaukseen myös sänkyyn sopiva Rollo lastenpatja sekä Familon Karhunen lasten sijauspatja.

Viviano lastensänky turvalaidalla

Miten yöt ovat sujuneet

Kun saimme uuden sängyn paikoilleen, niin Theo oli niin ylpeän oloinen. Hän edelleen esittelee uutta sänkyä kaikille vieraille. Oli myös päiväkodissa puhunut uudesta sängystä.

Moni varoitteli, että lapset yleensä tulee alussa koko ajan pois sängystä, mutta meillä tämä ei ole ollut ongelma. Theo nimittäin osasi kiivetä edes takaisin pinnasängyssäkin.

Ensimmäiset yöt olivat vähän levottomia ja Theo yritti päästä meidän viereen muutaman kerran yössä. Käännytimme hänet sitkeästi takaisin saattaen hänet uuteen sänkyyn. Muistutin jokaisella kerralla miten hieno ja upea isojen poikien sänky Theolla on.

Tällä hetkellä Theo nukkuu sängyssään koko yön. Aamuisin tulee sitten meidän viereen pötköttelemään. Toki on öitä, jolloin hän heräilee useamman kerran yössä huutamaan äitiä ja isää. Tällöin yleensä Theon isä menee silittelemään Theoa, jolloin jatkaa uniaan heti. Nykyisin hän ei kumminkaan öisin enää yritä tulla meidän sänkyyn.

Voin sanoa, että on aika ihanaa, kun on tilaa nukkua ja aamulla ei ole auton renkaan jälki painautunut poskeen. Suosittelen muillekin sitä, että tällaiset muutokset yhdistää esim. sängyn vaihtoon. On helpompi perustella lapselle miksi, jokin tapa toimia muuttuu.

Sänky on ollut juuri niin hyvä kuin oletinkin. Kestää jopa mun painon. 😀 Theo onkin muutaman kerran leikkinyt leikkiä, jossa hän vuorostaan nukuttaa minua hänen omaan uuteen taaperosänkyyn.

Ps. Veke on avannut Vantaalle Vantaanpuistoon uuden myymälän! Se on aivan ihana. Siellä on kaikkea kotiin. Itse kävin ostamassa sieltä mm. terassikalusteet ja sisustusjuttuja kotiin.

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi