Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Makuuhuoneen tilanjako-ovi ja seinän panelointi

Kaupallinen yhteistyö: Liukuovitukku

Makuuhuoneen viimeistelyn kruunasi tilanjako-ovi ja seinän panelointi, joten nyt makuuhuone on vihdoin täysin valmis! Viime vuoden puolella kirjoitin miten vaihdoin makuuhuoneesta vaatehuoneen entisen liukuoven mittatilauksena tehtyyn ruudukko-oveen, jonka tilasin Liukuovitukusta. Kyseinen ovi on saanut todella paljon kehuja ja muutti huoneen ilmettä todella paljon. Toissa viikonloppuna isäni kävi tekemässä huoneeseen vielä yhteen seinään puolipaneloinnin, joka korvasi meidän sängyn päädyn. Siitäkin tuli ihan täydellinen.

Tilanjako-ovi

Kun suunnittelin huoneeseen tilanjako-ovea otin kuvan oviaukosta, johon liukuoven haluan ja lähetin aukon mitat sisältäen leveyden ja korkeuden Liukuovitukulle. Liukuovitukulla on myös tilanjako-ovilaskuri jolla pääsee katsomaan itse jo oven kustannuksia. Tilausprosessi meni nopeasti, koska mittojen jälkeen ovi meni tilaukseen ja lopulta asentaja tuli asentamaan oven paikoilleen.

Oven saa esim. yläkantoiseksi tai alakantoiseksi. Jos ottaisit alakantoisena, niin se olisi myös todella helppo asentaa itse. Toki myös yläkantoisen oven saa asennettua, jos on vähänkään näppärä käsistään.

Liukuovitukku on pitkän linjan arvostettu toimija, jolla on yli 30 000 tyytyväistä asiakasta! He ovat kotimainen toimija jolta saa laadukkaita tuotteita.
Heillä on menossa ihan huipputarjouksia, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Valikoimaan kuuluu mm. mittatilausliukuovet, mittatilauskaapistot ja mittatilaustilanjako-ovet. Heidän sivuillaan pääsee suunnittelemaan myös esim. omia kaapistoja.
Klikkaa ja tutustu!

Korona-aikana kodin merkitys kasvaa

Olen ollut pääsääntöisesti etänä nyt vuoden. Voin sanoa, että tämän vuoden aikana kodin merkitys on kasvanut entisestään. Kodista on tullut kodin lisäksi myös työpaikka. Automaattisesti sitä yrittää tehdä kodista omaan silmään mahdollisimman miellyttävän, jotta seinät ei kaatuisi aivan kokonaan päälle. Täällä Suomessa vielä ilmat ovat sellaisia, että suurin osa vuodesta kumminkin tulee vietettyä sisällä.

Se plussa on, että raha, joka menisi matkusteluun jne. voi nyt sitten panostaa omaan kotiin. On ihana tunne, että oma koti on turvasatama ja paikka, jossa viihtyy. Se ei ole itsestään selvyys.

Onneksi vuosi sitten päästiin muuttamaan pienestä kaksiosta paritaloon, jossa on piha. Näin pienen lapsen kanssa suurempi tila ja oma piha on ollut juuri oikea ratkaisu. Nyt vaan saisi ilmat lämmetä ja maa kuivaa, jotta pihalla olisi vielä mukavampi viettää aikaa.
Jos kaipaat koti-inspiraatiota niin kurkkaa ihmeessä Liukuovitukun sivuille!

 

Lue myös: +5kg raskauskiloja ja suositus ravintoterapeutille

 

Kaupallinen yhteistyö: Liukuovitukku