Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Hiustenpidennyksistä

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Kävin noin kuukausi takaperin ottamassa hiustenpidennykset Detailed Beauty Salongissa.

Halusin pitkät ja tuuheat hiukset. Mulla oma tukkakin on aika tuuhea, mutta halusin lisää pituutta ja paljon. Pidennysten laitossa piti huomioida se, että pidän hiuksia paljon kiinni. Mulle laitettiin teippidennykset, mutta reunoille laitettiin myös sinettipidennyksiä.

Käytännössä koko projekti eteni niin, että värjättiin mun hiukset n. viikkoa ennen kun oli aika pidennysten laittoon. Kun menin pidennysten laittoon, niin kampaaja oli värjännyt pidennykset samalla värillä millä hän oli värjännyt mun oman tukan viikkoa aikaisemmin. Pidennyksien laittamisessa meni noin 1,5 h. Kun kaikki oli laitettu niin hiuksia vielä vähän leikattiin sopivaksi mun omiin hiuksiin.

Tässä hieman tietoa teippipidennyksistä:

Teippipidennnysten kiinnityksessä käytetään juuri näille pidennyksille kehitettyä teippiä. Pidennykset voidaan poistaa helposti teipille tarkoitetulla poistoaineella. Teippipidennykset sopivat kaikille ja ne kestävät pitkään. Kiinnitysteippi on ohutta ja muistuttaa päänahkaa. Pidennyksiä voi käyttää myös uudelleen. Pidennyshiusta voi leikata ja värjätä ja näin se saadaan sopimaan täydellisesti omiin hiuksiin.

Sinettipidennyksien kiinnitys tehdään taas keratiinivahalla, jota kuumennetaan omien hiusten kanssa. Lopputulos on luonnollinen ja kiinnitysosio on paljon huomaamattomampi  kuin teippipidennyksen. Tämän takia mulle laitettiin sinettejä reunaosioihin. Nyt kun pidän hiuksia kiinni niin pidennyksien kiinntyskohdat ei näy.

Itse olen tykännyt näistä todella paljon. Näiden tulisi kestää n. 3 kuukautta ja sen jälkeen teippiosiot tulee kiinnittää uudelleen, koska omat hiukset ovat kasvaneet tuossa ajassa sen verran. Teippipidennyksissä on se hyvä puoli, että samoja pidennyksiä tosiaan voi käyttää uudelleen. Näissäkin hiuksissa on toki eroja ja niiden kunto riippuu hyvin paljon siitä miten niitä on hoidettu ja tottakai myös valmistajissa on eroja. Sinettiosiot tulee myös huollattaa, mutta sinettihiuksia ei voi käyttää uudelleen.

Itse voin kyllä lämpimästi suositella hiustenpidennyksiä!

13906966_1413196308706770_864415981551628003_n

Lähtötilanne ja värjäyksen jälkeen.

13902635_1413196322040102_4691682909645369605_n

Värjäyksen jälkeen.

IMG_4209

Pidennysten laiton jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

2 kommenttia

  1. Hankku kirjoitti:

    Hei!
    Voiko pidennyksiä/koko tukkaa pestä? 😮
    Ihanat on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *