Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kynsi-inspiraatiota kevääseen

Kaupallinen yhteistyö: D'Beauty Salon

Nyt on luvassa hieman kevyempää sisältöä, kun aiheena on kynsi-inspiraatiota kevääseen. Tämä kuvapainotteinen postaus esittelee omia kynsiäni, jotka olen kaikki ottanut D’Beauty salongissa. Oon ollut heidän asiakas jo vuodesta 2014, joka kertoo todella paljon siitä, että kun hyvän paikan löytää, niin siitä ei kannata päästää irti!

Heillä on aivan ihana salonki Töölössä ihan kisahallin vieressä. Tilat on vasta remontoitu ja kynsien lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös kasvohoidot, vartalohoidot, jalkahoidot, manikyyrit, ripsien pidennykset jne. Ostin heiltä esim. äidilleni aivan ihanan hemmotteluhoidon, jonka itse kävin myös testaamassa. 🙂

He ovat tehneet mun kisakynnet, hääkynnet jne. Eli ovat olleet mukana mun elämän merkittävissä tapahtumissa.

Klikkaa ja tutustu heidän palveluvalikoimaan!

Kynsi-inspiraatiota kevääseen

Taksi Helsinki taksisovellus

Ennen Theoa mun kynnet oli aina todella koristeelliset. Tykkäsin todella paljon mitä erikoisimmista kynsistä. En tiedä johtuuko iästä, kiireestä vai mistä, mutta huomaan valitsevani melkein aina yksiväriset kynnet. Toki edelleen pidän näyttävistä kynsistä, jonka takia suosin kyllä trendikkäitä värejä. 🙂

Jos kaipaat kevään juhliin kaunistautumista tai kynnet vaan kesäkuntoon niin suosittelen lämpimästi! Myös äitienpäivä lähestyy joten heiltä saa myös lahjakortteja vaikka juurikin äidin hemmotteluhoitoon. <3

Itse aion ennen kesälomia mennä ainakin jalkahoitoon ja ottaa geelilakkaukset myös varpaisiin.

Varaa oma aikasi täältä!

Kaupallinen yhteistyö: D'Beauty Salon