Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Makuuhuoneen sisustus

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Nyt ajattelin esitellä teille mille näyttää meidän makuuhuoneen sisustus. Meillä on hieman pienempi makuuhuone kuin aikaisemmassa kodissa, mutta silti makuuhuoneeksi todella riittävän kokoinen.

Poster Store

Makuuhuoneen sisustus

Makuuhuone ollaan pidetty aika simppelinä, mutta pienillä yksityiskohdilla olen saanut siitä todella mieluisan.

Makuuhuoneessa on luonnollisesti sänky, iso matto, yöpöytä, rahi ja tuoli, tv sekä seinällä sisustustauluja.

Keväällä kun muutimme uuteen kotiin, koristelin olohuoneen Poster Storen sisustustauluilla. Nyt päätin tehdä saman makuuhuoneeseen. Mietin pitkään värimaailmaa, mutta jostain syystä mua puhutteli pehmeä roosa ja beige. Nyt on sisutuksessa selvästi trendinä beige, ruskea ja puuteri. Itsekin olen hurahtanut näihin väreihin. Sisustustaulut ovat mun mielestä todella helppo tapa saada uutta ilmettä huoneeseen, kuin huoneeseen. Julisteita taulujen sisällä voi vaihtaa myös helposti, jos kyllästyy tai haluaa saada pienellä vaivalla uutta ilmettä.

Poster Store

Poster Store

Julistetaulukollaasi

Tauluseinän rakentaminen on itseasiassa todella helppoa. En käyttänyt mitään mittanauhaa tai miettinyt asetelmaa sen tarkemmin. Olohuoneessa suunnittelin kollaasin tarkemmin, mutta nyt menin ihan vain näppituntumalla. Yksi naula seinään ja taulu siihen. Siitä lähdin sitten kollaasia rakentamaan. Poster Storen sivuilla on valmiita julistetaulukollaaseja, joista voi hakea inspiraatiota itse julisteisiin, värimaailmaan tai asetteluun. Heillä on todella laaja valikoima tyylikkäitä ja edullisia julisteita sekä kehyksiä. Tällä kertaa valitsin kehyksiksi vaalean tammen väriset puukehykset. Tämä oli kyllä oikea ratkaisu, koska se pehmeni heti huoneen ilmettä. Olohuoneessa on taas mustat kehykset ja ne sopivat kyllä sinne täydellisesti.

Tilasin samassa yhteydessä Theolle ABC-eläinjulisteen ja kehykset sekä kodinhoitohuoneeseen Laundry Guide -julisteen ja kehykset. Nämä olivat jotenkin niin huiput, että en voinut olla hankkimatta.

Poster Store

Poster Store

45% alennusta Poster Storen julisteista

Poster Storessa on nyt Black Friday -viikko, jossa on ihan uskomattomia tarjouksia. Huippualennukset on voimassa perjantai, lauantai ja sunnuntai sekä tietenkin Cyber maanantaina!

Nyt saatte tällä alennuskoodilla 45% alennuksen kaikista julisteista (normaalihinnasta, ei koske selection-julisteita, eikä kehyksiä). Tämä alennuskoodi antaa siis vielä isomman alennuksen mitä heillä kuuluu Black Friday -viikkoon.

Alennuskoodi on: johannatolppola45 I  Koodi voimassa on 27.11-30.11.

Poster Store

Poster Store

Nyt vaan tekemään edullisia ostoksia!

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store