Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Taksimatka, jonka seurauksena lapsi ja häät

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki

Elämäni mullistavin ja kohtalokkain taksimatka. On jännä ajatella miten pienestä voikaan olla kiinni elämän suurimmat asiat. Jollekin yksi taksimatka voi olla elämääkin isompi asia. Sattuma tai kohtalo. Ihan miten kukakin sen haluaa ilmaista.

Elämäni muuttui taksimatkalla

Kun mennään ajassa taaksepäin noin viisi vuotta, olin aika lailla vastikään laskeutunut niin sanotuille sinkkumarkkinoille. Olin lähdössä ulos ystäväni kanssa ja vietimme alkuiltaa ystäväni kotona viinin ja maailman parantamisen parissa. Kun lopulta päätimme lähteä katsastamaan Helsingin yöelämän, ystäväni soitti meille taksin.Taksikeskuksen välittämän kyydin nappasi kuljettaja joka oli ollut matkalla taksitolpalle, mutta tulikin hakemaan meidät. Taksikuljettajana oli minua nuorempi mieshenkilö.

Tuon taksimatkan päätyttyä kuljettaja ojensi minulle numeronsa rustattuna kuittiin ja seuraavalla viikolla olimmekin jo ensimmäisillä treffeillä. Ensimmäisistä treffeistä muistan maailman isoimman kukkakimpun ja kysymyksen haluanko naimisiin ja lapsia, joka tuntui hassulta. Toinen mielenkiintoinen muisto treffeiltä oli, että mieheni oli ennen ensimmäisiä treffejä jo varannut meille leffaliput seuraavalle sunnuntaille. Nostan hattua moiselle itsevarmuudelle. 😀

Nyt tammikuussa tuosta taksimatkasta tulee viisi vuotta. Tähän viiteen vuoteen mahtuu kolme vuotias lapsi, häät ja kaksi omistusasuntoa muuttoineen.

Joskus mietin mitä olisi käynyt, jos en olisi lähtenyt ulos tuolloin tai jos mieheni olisikin mennyt taksitolpalle. Olisiko minulla silti lapsi tai lapsia, missä olisin, voisinko hyvin. Mieheni nimittäin lopetti taksihommat aika pian tapaamisemme jälkeen ja vaihtoi alaa kertaheitolla. En usko, että olisimme ikinä kohdanneet missään muualla.

Taksin merkitys arjessa

Ehkäpä juuri siksi, kun mieheni on ollut taksikuljettaja, niin taksin käyttäminen on meille hyvin luonnollista. Käytämme taksia esim. lentokentälle mennessä / tullessa koko perheen voimin tai pariskuntana, kun haluamme jättää auton kotiin.

Itse käytän takia myös töissä sekä omissa menoissa. Taksi Helsingin sovelluksella on ollut helppoa tilata kuljetus ja maksaa se suoraan sovelluksen kautta. Kirjoitinkin aikaisemmin, että pidän etenkin maksuttomasta Premium-palvelusta.

Koronatilanteesta johtuen taksia oon käyttänyt entistä enemmän. Oon halunnut vältellä julkisilla liikkumista. Esimerkiksi eilen vietimme syntymäpäiviäni. Veimme omalla autolla Theon ystäväni luokse hoitoon synttäribrunssin ajaksi ja jätimme auton hänen pihaansa. Hyppäsimme Taksi Helsingin kyytiin ja näin pääsimme suoraan ravintolan eteen ilman, että piti etsiä parkkipaikkaa. Ovelta ovelle vaivattomasti, turvallisesti ja nopeasti. Osassa Taksi Helsingin takseissa on asennettuna myös pisarasuojia. Brunssin jälkeen menimme taksilla takaisin ystäväni luokse hakemaan Theon.

LATAA TAKSI HELSINKI SOVELLUS:

Appstoresta täältä.

Google Playstä täältä.

Huaweihin täältä. 

Lue myös: Häiden jälkeen +10kg

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki