Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

MY Day – Päivä mun matkassa

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki

Olen useamman kerran saanut somessa toivetta, että tekisin My Day -tyylisen postauksen. On päiviä, jolloin juoksen paikasta toiseen läppärilaukku kädessä ja taas päiviä, jolloin näpyttelen konetta kotona yökkäri päällä. Nyt jaan teille hieman spessumman päivän omasta arjesta.

Omaisuus mukana heti aamusta.

My Day

Aamu

Heräsin aamulla klo 6.40 yhdessä perheeni kanssa. Söin kotona aamiaisen ja join rauhassa kahvin. Inhoan jos aamut alkaa kiireessä.

Minulla oli tiedossa pitkä päivä – kellon ympäri tarkalleen ottaen. Olin pakannut töihin mukaan juhlavampaa vaatetta illan tapahtumaa varten, jonka eteen olin tehnyt töitä keväästä saakka.

Miehelläni oli vapaapäivä, joten poikkeuksellisesti veimme Theon yhdessä päiväkotiin, jonka jälkeen mieheni vei vuorostaan minut töihin.

Työpäivä 

Olin töissä klo 8.15. Otin normaaliin tapaan aamun toisen kupin kahvia ja aloitin purkamaan sähköposteja. Normaalisti lukemattomia sähköposteja odottaa 15 – 30 kappaletta. Kesäloman jälkeen niitä oli yli 400.

Aamun tunnit menivät normaaleja asioita hoitaen ja illan tilaisuutta valmistaen. Onneksi mukana on näissä tapauksissa aina hyvä yhteistyökumppani, jolloin itse voi keskittyä vain kokonaiskuvaan.

Lounastunnin jälkeen oli hallituksen kokous, johon osallistuin. Näitä on aina kerran kuukaudessa.

Iltapäivällä vaihdoin nopeasti vaatteet ja menin tapahtumapaikalle katsomaan, että kohta alkava tilaisuus on kunnossa.

 Ilta 

klo 18.00 kutsuvierastapahtuma alkoi. Tilaisuuteen pystyi osallistumaan vain rajattu määrä henkilöitä. Turvallisuus oltiin katsottu kuntoon voimassaolevien ohjeistusten mukaisesti.

Tapahtumassa oli alkumalja, puhe ja illan pääesiintyjänä toimi Emma-voittaja Jesse Markin. Jesse on itseasiassa kollega kahdesta entisestä työpaikasta ja ennen Theoa pidimme yhteyttä aktiivisesti. Näin ne ajat vain muuttuu. 🙂 Nyt syksyllä voit törmätä Jesseen myös Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

Kuva: Akifoto

Tapahtuman jälkeen menimme työporukalla vielä nostamaan maljan viime kuukausien työstä.

Turvallisesti kotiin

Kello oli yksitoista, kun kaivoin kännykän esiin ja tilasin Taksi Helsingin taksisovelluksella itselle taksin. Kaiken uutisoinnin keskellä miellän tämän tavan vain kaikkein turvallisimmaksi ja helpoimmaksi.

Taksi Helsinki taksisovellus

Tällä kertaa valitsin Premium-kyydin, joka ei itsessään maksa mitään extraa. Valitsin myös kiinteän hinnan. Ulkona oli pilkkopimeää ja vettä satoi. Juoksin tavaroideni kanssa taksiin ja kuljettaja odotti ulkona pitäen taksin ovea auki. Se tuntui todella hyvältä siihen hetkeen.

Kuljettaja vei minut oman kodin ulko-ovelle saakka. Olin sovelluksessa valinnut maksutavaksi sovellukseen syötetyn kortin, jonka takia mun ei tarvinnut kaivaa laukun pohjasta edes lompakkoa. Kuitinkin sai suoraan sähköpostiin. Kyllä on asiat tehty helpoksi. Käytän arjessa aika paljon taksia niin kokouksiin kuin vapaa-ajalla, jonka takia luotettavuus, turvallisuus ja helppous ovat mulle todella tärkeitä ominaisuuksia.

Jos kaipaat turvallista ja helppoa taksikokemusta lataa Taksi Helsingin taksisovellus:

Appstoresta täältä.

Google Playstä täältä.

Huaweihin täältä. 

Skarppina uuteen päivään

Kotona kävin vain nopeasti suihkussa ja äkkiä nukkumaan. Seuraavana aamuna mun tuli olla töissä jo klo 7.30, koska työpaikalla vetämäni tilaisuus alkoi jo klo 8. Tällä kertaa en syönyt aamupalaa vaan vedin aamiaisen töissä vasta ensimmäisen palaverin jälkeen.

Kuva illan tilaisuudesta. Vieraana oli myös Nina ja Minit -blogin Nina.

Normaali arki

Mulla on hyvin vaihteleva työ. Normaalisti pyrin olemaan töissä vain sen kahdeksan tuntia, varsinkin silloin kun on oma vuoroni viedä tai/ja hakea Theo päiväkodista. Joskus taas päivätöiden jälkeen jatkuu esim. yritykseni koulutukset, jolloin työpäivä jatkuu iltaan saakka. Näinä päivinä taksi on todellinen helpotus. Melkein päivittäin työpäivän pituudesta riippumatta työt jatkuvat iltasilta pienen hetken juoksevien asioiden / sähköpostien purkamisessa.

Tällä hetkellä yritän mahduttaa omaan viikkoaikatauluun neljä urheilukertaa, joka on helpommin sanottu kuin tehty. Katsotaan mitä siitä tulee.

Lue myös: Nyt se on valmis – Oma kirja

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki