Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Aina ei tarvitse lähteä autolla – taksisovellus kaikkiin tilanteisiin

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki

Pidän siitä, miten teknologia kehittyy ja yritykset keksivät keinoja oikeasti helpottaa asiakkaan arkea, kuten tässäkin tapauksessa Taksi Helsingin taksisovellus.

Jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa on turhauttanut, kun on pitänyt lähteä omalla autolla liikenteeseen esim. ruuhkan keskelle tai keskustaan etsimään sitä parkkipaikkaa. Aina ei huvita myöskään vekslata niiden julkisten kanssa. Korona-arjen keskellä ne julkiset kulkuvälineet ovat olleet usealle vielä ehdoton ei.

Oon käyttänyt elämäni aikana taksia aika paljonkin. Se on vienyt turvallisesti keskustaan ja kotiin, kun olen kuukausien tauon jälkeen päättänyt laittaa ne kerran jalassa olleet upeat korot jalkaan, jotka näyttävät hyvältä, mutta ovat tarkoitettu ennemminkin istumiseen, kuin liikkumiseen. Joskus olen mennyt kiireisen työpäivän jälkeen paljon mieluummin taksilla kotiin, kuin tuhlannut perheen yhteistä aikaa julkisissa istumalla. Taksi on myös kuljettanut kokouksesta toiseen kiireisenä palaveripäivänä.

Taksi Helsinki taksisovellus

Arvostan omaa aikaani, jonka takia pyrin aina kaikessa toiminnassa tehokkuuteen, joka tarkoittaa ajankäytön parasta mahdollista optimoimista. Maksan mielelläni siitä, että pääsen nopeasti, turvallisesti ja etenkin helposti paikasta A paikkaan B.

Taksi Helsinki

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtö̈ ja heillä on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi Kanta-Hämeessä, Pohjois-Savossa, Länsi-Suomessa, Itä-Uusimaalla sekä̈ Kainuun ja Kittilän alueella.

Taksilain uudistus sai monen miettimään miten kuuluu se taksi tilata, pitääkö vai eikö pidä neuvotella, miten varmistan luotettavan kyydin.

Taksi Helsinki toimii myös uudistuksen jälkeen yhtä luotettavasti, samalla turvallisella periaatteella kuin ennenkin. Eli voit joko mennä normaaliin tapaan mittarilla tai vaihtoehtoisesti tilata sovelluksella kiinteähintaisen matkan.

Helppo ja luotettava Taksi Helsinki taksisovellus

Taksi Helsinki taksisovellus

Taksi Helsingin taksisovellus sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen. Sovellusta käyttämällä voit esim. valita kiinteän hinnan jo ennen kuin tilaat taksin. Näet heti paljonko kuljetus maksaa. Ei tarvitse miettiä mitä reittiä kuljettaja ajaa tai mitä jos on ruuhkaa, ne eivät vaikuta hintaan. Matkan ajan voit tehdä, vaikka töitä tai olla puhelimessa, koska sovelluksen kautta kuljettaja tietää jo tilausvaiheessa, minne olet menossa.

Itse pidän arjen luksuksesta, joten heidän Premium-tilaus on omaan makuun ihan täydellinen. Sovelluksesta voit tilata Premium-kuljetuksen, jolloin paikalle tulee varmasti hieno auto ja saat kunnon ”herrasmiespalvelua”. Premium-tilaus ei kumminkaan maksa yhtään extraa.

Heidän palveluihin kuuluu myös mm. lemmikkikuljetukset tai voit tilata sovelluksella taksikuljetuksen toiselle henkilölle.

Sovellukseen voit täyttää esim. oman maksukortin lisäksi myös firman maksukortin sekä mahdollisen taksikortin. Voit yhdellä klikkauksella lähettää kuitin suoraan vaikkapa kirjanpitoon tai omaan sähköpostiin.

Viime lauantaina lähdin extempore ystävän luokse keskustaan. Olimme jo matkalla perhepäivälliseltä kotiin, kun päätinkin heittäytyä. Jäin kyydistä pois ja tilasin Taksi Helsingin sovelluksella taksin. Sovellus tunnisti sijaintini ja sain auton 3 minuutissa. Olin sovelluksessa valinnut kiinteän hinnan. Kun illan päätteeksi lähdin kotiin heidän taksilla, niin tällä kertaa menin vain mittarin mukaan. Kaikki sujui enemmän kuin hyvin.

Lataa Taksi Helsinki sovellus:

Appstoresta täältä.

Google Playstä täältä.

Huaweihin täältä. 

Suosittelen lämpimästi tutustumaan sovellukseen. Vain kokeilemalla näet, miten helppo sovellusta on käyttää!

Lue myös: Tulevaisuuden vaikuttaja 

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Helsinki