Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kesälomareissu Mikkeliin

Kaupallinen yhteistyö: Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Tänä kesänä emme luonnollisesti lähteneet lomailemaan ulkomaille, vaan kesälomaksi suunnittelimme reissuja ympäri Suomea ja yhdeksi kohteeksi tuli Mikkeli.

Visulahti

Olimme jo keväällä suunnitelleet, että menemme käymään Visulahdessa. Selvisi, että mieheni ei itseasiassa ollutkaan koskaan siellä käynyt. Itse olen joskus kymmeniä vuosia sitten ollut siellä viimeksi, joten muistikuvat olivat aika hatarat.

Theo rakastaa tällä hetkellä dinosauruksia, joten siinä mielessä kohde osui ja upposi. Visulahdessa oli kaksi puolta; ulkoalue ja erillinen sisäleikkipaikka. Meidän kolmen hengen liput maksoivat reilu 50 euroa.

Ulkoalueella oli pieniä tivolilaitteita, joihin Theokin jo pääsi sekä liukumäkiä, pomppulinnoja ja pieni vesipuisto. Sisäleikkipaikka oli taas hieman pienempi hyvin ”hoplopmainen”.

Vaikka aurinko paistoi, niin ilma oli sen verran viileä, että jätimme uimisen ohjelmalistalta.

Muutama tunti kului helposti leikin touhussa.

Lapsiperheen Mikkeli

Visulahdesta suuntasimme Mikkelin keskustassa olevaan Original Sokos Hotel Vaakunaan.

Päivällä hotellista suositeltiin Kenkäverossa piipahtamista. Siellä oli ihania putiikkeja kauniissa miljöössä. Theo pääsi silittelemään lampaita ja syöttämään kanoja. Paikka oli selvästi todella suosittu.

Kävimme täällä myös kahvilla ja herkuilla.

Kenkäveron jälkeen suuntasimme satamaan, jossa Theo pääsi leikkimään sataman leikkipuistossa, joka oli muuten tosi kiva!

Lopuksi kävimme kävelemässä vielä Mikkelin keskustassa.

Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli

Original Sokos Hotel Vaakunasta meille oli varattu Saimaa-sviitti, jossa oli erillinen olohuone, makuuhuone ja sauna. Huone oli aivan mieletön.

Hotellissa olisi ollut myös sauna ja poreamme asiakkaiden käytössä, mutta oman huoneen sauna houkutteli sen verran, että päädyimme käyttämään vain sitä. Huoneessa oli myös amme, joka oli Theolle ihan hitti!

Hotellissa oli alakerrassa parkkihalli, jonne saimme automme. Hotelli kyllä sijaitsee ihan keskustassa, joten sinne pääsee helposti myös julkisilla. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja sieltä olisi voinut lainata myös sähköpyöriä, joilla olisi nähnyt kaupunkia varmasti paremmin. Meillä oli jäänyt rattaat kotiin, joten liikkuminen ei ollut ihan niin ketterää. 😀

Illalliseksi kävimme hakemassa Theolle hotellihuoneeseen hotellin ravintolasta lohta ja perunamuusia.

Theo nukahti meidän sänkyyn alta aikayksikön ja vietimme loppuillan elokuvaa katsoen olohuoneessa.

Yö meni todella hyvin ja aamulla olimme aamupalalla jo 6.30. Sain jopa itse nauttia aamupalaa vähän aikaa yksin rentoutuen kahvin ja uutisten parissa.

Hotelli oli ihana ja palvelu oli todella ystävällistä.

Kannattaa ehdottomasti suunnata kesälomareissulla myös Mikkeliin!

Lue myös: Minkälainen on tulevaisuuden vaikuttaja

Kaupallinen yhteistyö: Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli