Hae
Johanna Tolppola

Uusi koti näillä näppäimin

Kohta meillä on uusi koti! Meidän asuntoasiat vihdoin ja viimein etenevät. Kirjoitin aikaisemmin, että saimme asuntomme myytyä ja nyt etsimme uutta kotia. Meillä yksi asunto on kiikarissa ja nyt tämän hetkisen tilanteen mukaan näyttää siltä, että saisimme asunnon.

Uusi koti

Tänään meille selviää vihdoin ja viimein viimeisetkin asiat asunnon suhteen. Jos kaikki on ok, niin teemme kaupat ensi viikolla ja toivottavasti pääsisimme muuttamaan pääsiäisenä. Ainakin se on nyt iso tavoite.

Odotan innolla, että pääsisimme isompaan asuntoon, jossa on vielä oma piha. Uskon, että tekee hyvää henkisesti.

En malta odottaa, että pääsisin sisustamaan uutta kotia. Theokin saa oman huoneen, joka on suoraan sanottuna luxusta. Olen ehkä lievästi sanottuna ennakoinut ja tilannut jo uudet valaisimet ja tapetinkin Theon huoneeseen. 😀

Mulla on selkeä visio mitä uudelta kodilta haluan. Rakastan Skandinaavista sisustusta ja nyt haluaisin yhdistää siihen ihan vähän Boho-sisustustrendejä. Maltillisesti kylläkin.

Uusi koti on merkittävästi syrjemmässä, kuin nykyinen eli toisen auton hankinta on välttämätöntä. Kyseessä on yhdessä tasossa oleva kolmio, jossa on kodinhoitohuone ja sauna! Asuntoon kuuluu myös oma piha. Kyseessä on paritalo, joka on rakennettu muutama vuosi sitten.

Olen pitkään etsinyt asuntoa ja uskon, että tämä on se, jota olen koko ajan etsinyt. Alue on rauhallinen ja täynnä lapsiperheitä.

Riskillä ollaan menty

Olen persoona, joka luottaa, että asiat järjestyvät, jonka takia olen myös aika nopea liikkeissäni. Nykyinen asunto ostettiin mieheni kanssa ex tempore asumatta päivääkään yhdessä.

Sama asunto myytiin ilman, että meillä oli asuntoa, johon mennä.

Olen hyvin ratkaisukeskeinen ja uskon, että ei ole asiaa mikä ei olisi ratkaistavissa, jos tulee mikä tahansa tilanne vastaan. Tämän takia uskallan ottaa riskejä ja hypätä tuntemattomaan. Se on myös vienyt minua eteenpäin ja kaikki on aina järjestynyt. Täytyy vain uskoa siihen.

En malta odottaa, että päästään rakentamaan taas uutta vaihetta elämässämme ja nauttimaan perheenä hieman extra-tilasta nykyiseen 50 neliöön nähden. Vaikkakin nämä nykyiset 50 neliötä pitävät sisällään paljon muistoja ja rakkautta.

Lue myös: Asunto myyty