Hae
Johanna Tolppola

Aika kääntää elämässä yksi sivu

Nyt tuli aika kääntää omassa elämässä yksi sivu. Tämä on asia, jonka kanssa olen potenut jo pitkään aikamoista identiteettikriisiä. Kaikkea kumminkin aikansa ja nyt oli vain pakko repäistä jonkin sortin laastari irti.

AIKA KÄÄNTÄÄ SIVU – Hyvästi JohanOnFitness

Olen pitkään miettinyt blogin nimen ja osoitteen muuttamista, koska JohanOnFitness ei yksinkertaisesti kuvasta blogin sisältöä millään tavalla. Sen muuttaminen on kumminkin ollut vaikeampaa mitä luulisi. Olen kirjoittanut blogia kyseisellä nimellä yli 7 vuotta ja se on ollut iso osa omaa identiteettiä.  Toki 7 vuoden sisällä olen saanut myös blogin nimeä edes jonkun verran tunnetuksi. Ainakin tietyssä kohderyhmässä. Olen pelännyt, että kaikki se työ menee ns. hukkaan, jos vaihdan nimen. Nimen / osoitteen muutos vaikuttaa myös negatiivisesti Googlen hakutuloksiin.

Tästä kaikesta huolimatta nyt tuli aika siirtyä eteenpäin. JohanOnFitness blogi käsitteli pääasiassa hyvinvointia, treenejä ja vinkkejä. Tänään istuin metrossa matkalla töistä kotiin miettien samalla, että olen kerennyt kokousten välissä syömään puolikkaan palan kakkua ja kolme suolatikkua. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tällä hetkellä omasta arjesta kaukana.

Haikein mielin hyvästelen yhden aikakauden omassa elämässä. Blogiin liittyy niin paljon hyviä muistoja ja se on kulkenut mukana isot elämänmuutokset.

Uudistettu blogi

Uudistettu blogi tulee kantamaan omaa nimeäni. Kuten jo pitkään se tulee käsittelemään rehellistä uraäidin arkea. Pääteemat tulevat olemaan ura, perhe ja näiden kahden yhdistäminen. Hyväksyttäköön, että joskus syödään lounaaksi suolatikkuja ja vapaa-ajalla yritetään innostua joogasta. Päivittäin taistellaan sen kanssa, miten mahtavaa on tehdä työtä, josta pitää ja samalla podetaan huonoa omatuntoa, kun on viimeisten joukossa hakemassa lasta päiväkodista. Tulen varmasti kirjoittamaan syvällisiä tekstejä tästä kaikesta ja toisinaan asiapitoisempaa sisältöä markkinoinnista ja alan trendeistä. En kumminkaan tule unohtamaan niitä kevyitä juttuja, joista saatte hymyn huulille. 🙂

Moni voi miettiä, että miksi tämä tapahtuu juuri nyt. Kuten aikaisemmin kirjoitin olen miettinyt tätä pitkään ja tehnyt muutosprosessia vaiheittain. Ensimmäisenä muutin nimen bannerista ja oman blogin esittelytekstistä. Nyt sitten tein viimeisen silauksen ja se oli osoitteen muutos. Tämä olisi pitänyt tehdä jo Theon syntymän jälkeen, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Uskon, että pystyn nyt vielä vapaammin kirjoittamaan blogiin asioista, jotka ovat mielen päällä nyt kun blogin nimi ei enää määrittele sisältöä.

Lue myös Vanha kirjoitus: Mistä blogi on saanut alkunsa

5 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Onnea Johanna päätöksestä. Nämä on NIIN vaikeita juttuja. Tiedän, että kuinka vaikea on välillä päästää irti. Sinun kohdallasi kuitenkin uskon, että on hyvä päätös.

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   No niimpä, ei mitään helppoja juttuja. Kiitos paljon! <3

 2. Roosa kirjoitti:

  Tosi hyvä päätös 🙂 Uskon, että muutos lopulta antaa enemmän kuin ottaa. Ja nyt ainakin on nimi jota ei tarvitse enää vaihtaa! 😀

 3. Terhi R kirjoitti:

  Onnea Johanna päätöksestä. Uutta kohti 🙂

 4. Melisss kirjoitti:

  Onnea uuteen tiehen. Muutos ei ole aina helppo.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *