Hae
Johanna Tolppola

Kehonrakennus vaihtui jääkiekkoon – Miten kävi miehen ”kiekkouran”

Syksyllä kerroin, että puolisoni oli tullut päätökseen luopua kehonrakennuksesta ja aloittaa uudelleen nuoruusvuosien lajin eli jääkiekon. Mullahan asiaa vastaan ei luonnollisesti ollut yhtään mitään. Kivahan se on, ettei miehen tarvitse olla puolta vuotta aina kituu dieeteillä.

Asiat ovat helpottuneet

Tiedän itsekin kehonmuokkauslajeja harrastaneena, että se tosiaan on aika kokonaisvaltaista hommaa. Sitä elää sellaisessa heraproteiinikuplassa, jota puhaltaa Gaspin ja Better Bodiesin vaatteet ja asusteet.

Jos puhutaan ihan perusasioista niin herran vaatteiden ostaminen on helpottunut merkittävästi, kun ei tarvitse miettiä missä se hauis näyttää isoimmalta. 😀

Olen myös säästynyt kokonaan niiltä noloilta hetkiltä, kun hissiin sisään astuu porukkaa ja toisella on bodariposeeraukset kesken. Se on ollut ihan mukavaa nyt.

Luulin päässeeni eroon myös kokovartalo verkkapuvusta (Gasp tietenkin), koska lajikin vaihtui, mutta olin väärässä. Gasp vaihtui SINIVALKOISEEN verkkapukuun. Joo kyllä! Housut ja takki. En kylläkään ole tätä ensimmäistä kertaa enempää miehellä päällä nähnyt, koska nappasin koko komeudesta kuvan, kun hän meni asussa ihmisten ilmoille. Lähetin kuvan hänelle ja tekstinä vain: ootko tosissas? Asun kruunasi lippis, valkoiset sukat ja sandaalit. Luit oikein; sandaalit! 😀 Onneksi tämä taisi olla vain joku tilapäinen mielenhäiriö tai sitten olen itse unissani polttanut koko asun.

Ps. kappale on kirjoitettu hieman sarkastisella otteella. 😉

Kuva: Marko Laukkarinen

Miten jääkiekon aloitus meni

Olin itse alussa miehelle, että ei kannata heti alkuun kamalan suuria tavoitteita laittaa, koska hänen edellisestä pelikerrasta taisi olla 6 vuotta. Mies kumminkin puhui koko ajan, että hänen tavoitteena on päästä aika nopeasti 2 divariin pelaamaan. Mä pidän mun puolison päämäärätietoisuudesta, koska itse olen samanlainen omissa kiinnostuksen kohteissa. En kumminkaan kauheasti ruokkinut tätä ajatusta, jottei heti alkuun tulisi pettymyksiä.

Tässä asiassa olin kumminkin ihan väärässä, koska tällä hetkellä mieheni siis pelaa 2 divarissa. Hän soitteli jääkiekkotutuilleen ja pääsi testailemaan pelaamista. Nyt sitten on osa jengiä. Itse olin ajatellut, että hän nyt menee johonkin lepakkoliigaan ja pelailee silloin tällöin. Nyt sitten on yhteiset treenit 2 x viikossa ja päälle pelit.

Tämä oli musta hyvä esimerkki taas kerran siitä, että pitää vaan mennä omia tavoitteita kohti. Asenne ja tahto merkitsee paljon. Kaiken kaikkiaan olen siis ihan iloinen, että hän päätti aloittaa jääkiekon.

Lue myös: Miten miehen kehonrakennus näkyy meidän arjessa

Seuraa somessa: @johannatolppola

 

Yksi kommentti

  1. Jannina kirjoitti:

    Ihan huikeeta päättäväisyyttä ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *