Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Isänpäiväviikonloppu

Kaupallinen yhteistyö: Levain

Tänä vuonna vietettiin meidän perheen kolmatta isänpäivää. Ensimmäinen isänpäivä oli silloin, kun Theo oli vasta viikon ikäinen.

isänpäivä ja Levain All Day Breakfast

Isänpäivän kunniaksi vein mieheni ja Theon jo lauantaina Levainiin nauttimaan All Day Breakfast -aamiaisesta.

Levain on leipomo-ravintola Töölössä ja Punavuoressa ja heillä leivotaan perinteisellä hapanjuurimenetelmällä ilman leivinhiivaa. Tuoretta leipää on esim. saatavilla ihan aamusta iltaan.

Olin tehnyt meille pöytävarauksen Töölön Levainiin lauantaille klo 9.00. Mehän siis herätään aina viikonloppuisinkin jo klo 6. Ajattelin, että ollaan varmaan ensimmäisiä ketkä on lauantaina näin aikaisin liikkeellä. Olin kumminkin väärässä, koska aamaisisella oli paljon muitakin, perheistä – pariskuntiin.

Paikka oli todella tunnelmallinen. Oli upea startata viikonloppu näin.

Tilasin itselleni croissantin, jougurttia ja granolaa (Helsingin Meijerin luonnonjogurttia, Levainin paahdettua granolaa, kauden marjoja) sekä taivaallisen vohvelilautasen. Dan aloitti päivänsä kakulla ja Levainin burgerilla. No Isänpäivän kunniaksi kaikki sallittakoon. 😀 Theolle tilasin myös croissantin sekä Fruit Saladin, jossa oli tuoreita hedelmiä, marjoja ja granolaa. Juomiksi otettiin lasilliset cavaa ja kahvia.

Theo söi croissantin alta aikayksikön ja kerjäsi isänsä kakusta koko ajan maistiaisia. Theo rakastaa kakkua ja se kyllä tuli taas selväksi. Oli aivan ihana aamu ja kaikki oli jotenkin ihanan täydellistä. Oli loistava tunnelma, hyvä palvelu ja vielä parempi ruoka. Voisin aloittaa päivän aina näin. Ihan harmittaa etten asu enää Töölössä. Asuin nimittäin ennen ihan Levainin naapurissa.

Ensimmäinen kiukkukohtaus

Ainoa mikä hieman häiritsi meidän täydellistä aamua oli Theon kiukkukohtaus. Theo ei vielä ole saanut julkisilla paikoilla mitään kiukkukohtauksia, mutta nyt sitten tietenkin piti sellainen saada. Hän suuttui siitä etten antanut leikkiä mun ruualla, jonka seurauksena mökötti ja itkeskeli loppu ajan. Yritin kyllä tarjota vettä ja lisää ruokaa, mutta mikään ei auttanut. Tästä huolimatta mulle ei tullut sellaista oloa, että nyt äkkiä pois, koska paikalla oli myös muita lapsiperheitä. Ei tullut arvostelevia katseita tai huokauksia.

Oli myös jotenkin hauska seurata minkälaisia kävijöitä ravintola veti puoleensa. Oli äitejä lastensa kanssa, pariskuntia ja perheitä. Jotkut tulivat vain hakemaan aamiaista mukaan. Pystyin jotenkin samaistumaan joka ikiseen vieraaseen.

Tulen ehdottomasti käymään täällä toistekin. Punavuoren Levainissa tarjoillaan myös aamiaista ja lounasta, kun taas Töölön Levainissa tarjoillaan edellä mainittujen lisäksi myös dinnereitä.

Isänpäivän sunnuntaina päivä menikin sukuloimassa. Aamupäivän vietimme mieheni äidin luona, iltapäivällä kävimme syömässä mieheni isän luona ja vielä erikseen kahvilla mieheni mummon ja papan luona. Eli ohjelmaa kyllä riitti. 😀

Lue myös: Theon 2v synttärit

Kaupallinen yhteistyö: Levain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *