Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Nyt oli hiljaista

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-Myymälä Clips

Nyt on ollut aivan liian pitkään hiljaiseloa. Pahoittelen tätä teille kaikille! Kuten varmasti tiedätte on viimeviikot olleet aikamoista. Lähtökohtaisesti kaikki on siis ihan hyvin, mutta vuoden lopun lähestyessä on kaikkea isoa ja pientä asiaa To Do -listalla.

Mitä tässä parissa viikossa on sitten tapahtunut?

No ensinnäkin mun ihana kampaaja ja kampaamo (Kampaamo-Myymälä Clips) muutti mun naapuriin eli Triplaan. Olin tietenkin avajaisissa kurkkimassa miten hieno liikkeestä tulikaan. En vielä ole päässyt istumaan uuden myymälän penkille, koska kävin juuri ennen avajaisia laittamassa hiukset kuntoon heidän Vantaan pisteessä. Olin viimeksi käynyt kampaajalla kesällä, joten tuli enemmän kuin tarpeeseen. Värjättiin tyvi ja kirkastettiin muilta osin. Täydellistä. <3 Heillä on aina todella hyviä tarjouksia niin verkkokaupassa, kuin myymälöissäkin, joten kannattaa käydä kurkkimassa.

Vaikuttajamedialla on tapahtunut ja tapahtuu paljon uudistuksia, joista enemmän voitte lukea Vaikuttajamedian ajankohtaista-osiosta. Meillä on tulossa mm. VM Lab, jossa testaillaan VM Innovaatioryhmän ideoita aina 3 kuukautta, jonka jälkeen katsotaan mitä uudistuksia / palvelukonseptin parannuksia otetaan käyttöön pysyvästi. Kehitysryhmässä on mukana lisäksemme 4 muuta vaikuttajaa. Aloitamme tekemään myös yhteistyötä eri asiantuntijoiden ja sisällöntuottajien kanssa tuomalla sivustolle toimituksellista sisältöä. Olemme lanseeraamassa myös verkkokauppaa, jossa E-kirjojemme lisäksi tulee myyntiin tuotteita, jotka ovat suunnattu eri kokoisille vaikuttajille.

Pian julkaistaan myös alkuvuoden koulutuskalenteri.

Perhe-elämää

Perheen yhteinen aika on hieman kortilla, mutta jokaisesta yhteisestä hetkestä otamme kyllä kaiken irti. Theon synttäreitä vietimme launtaina ja teen niistä teille erillisen kirjoituksen. Theo oppii koko ajan uusia asioita ja tuntuu, että itse ei pysy edes kehityksessä mukana.

Olin viime viikon lomalla päivätöistä, jolloin olin enemmän kotona. Teki ihan hyvää. Hieman huono omatunto on siitä, että miten vähän aikaa on ystäville. Onneksi ystävien keskuudessa löytyy kumminkin ymmärrystä omalle tilanteelle. Yksi ystävä sanoi, että joskushan sitä voisi vain olla, mutta tällä hetkellä koen sen lievästi sanottuna haasteelliseksi. Töistä kokonaan irtautuminen ei ole helppoa, kun omasta työstä nauttii niin paljon.

Tässä pikakuulumiset. <3 Seuraavassa postauksessa kerron miten meidän Theon 2 v -synttärit meni.

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-Myymälä Clips

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *