Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

3 x Työasu

Kaupallinen yhteistyö: JUNKYARD
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt tuleekin hieman erilaista kirjoitusta. Tällä kertaa tein teille perinteisen asupostauksen, jossa pääsette katsomaan miten pukeudun töihin. Mukana on myös yksi ”yllätyskortti”, jonka taustalla on ihan hauska tarina.

Olen toimistotöissä, jossa pääasiassa pukeudutaan aika ”toimistomaisesti”. Kun pääsen vetämään koulutuksia viikonloppuisin, niin asuvalinnat muuttuu astetta rennommaksi.

Ennen vapaa-ajallani pukeuduin aivan eri tavalla kuin töissä, mutta nykyisin erot ovat hälventyneet ja tyyli pysyy aika samana töissä ja vapaalla.

Työasu 1

Pidän mustasta, mutta välillä saatan irrotella väreillä. Asussa on mustat legginsit, hame, poolopaita ja musta liivi. Asun kruunaa JunkYardin *Aurinkolasit – Posh.

Asu 2

Yhdistelen revittyjä farkkuja yleensä useaan eri asuun. Tässä asussa farkut on yhdistetty JunkYardin violettiin *Deadly-mekkoon, jonka yksityiskohta on pitkä halkio. Mekko sopii hyvin myös mustien housujen ja korkkareiden kanssa.

Farkkujen kanssa yhdistelen eri värisiä paitoja ja jakkuja.

Asu 3

Käytän usein mustia housuja ja jakkuja. Jakun kanssa yhdistelen erilaisia t-paitoja ja kauluspaitoja. Kuvassa näkyvä T-paita sai aikamoisen huomion niin töissä, kuin somessa. JunkYardin *Bando-paita on hyvin kantaaottava, josta mulle on jälkikäteen kuittailtu aika paljon. 😀 Itse valitsin paidan ihanien värien takia, enkä ajatellut paidasta yhtään sen enempää. Töissä mulle valkeni sitten, että mitäs kuva oikein esittääkään. 😀

Työpukeutuminen

Pukeudun töihin aika neutraalisti ja suosin tiettyjä asioita. Käytän paljon jakkuja ja liivejä, joihin voin yhdistää erilaisia t-paitoja, kauluspaitoja, mekkoja ja housuja. Joskus laitan töihin ihan tennarit, mutta pääasiassa jaloissa on oman tyylini mukaiset maiharit tai korkkarit.

Oma pukeutuminen menee hyvin fiiliksen mukaan. Joskus rennon asiallisesti ja joskus vaan asiallisesti. 😀

Jos sun täytyy täydentää vaatekaappia, niin koodilla JOHANNA15 saat 15% alennus yli 50€ tilauksiin *JunkYardista. Koodi ei koske aletuotteita ja on voimassa 30.9 saakka.

LUE MYÖS: ENITEN PELKÄÄN VÄLINPITÄMÄTTÖMYYTTÄ

Kaupallinen yhteistyö: JUNKYARD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *