Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Resepti: Tulinen avocado salsa

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Wow mikä tulinen avocado salsa. Te tiedätte, että en ole mikään kokki kolmonen. Tulette kumminkin yllättymään, että joskus vahingosta voikin tulla jotain todella hyvää!

Mulla oli tarkoitus tehdä viime viikolla guacamolea. No kuten arvata saattaa en jaksanut lukea mitään ohjeita, joten ostin ainekset ja sekoitin ne sitten oman mieleni mukaan.

No en saanut guacamolea, mutta sainkin jotain parempaa! Vahingosta tulikin tulinen avocado salsa! Nam!

Resepti: Tulinen avocado salsa

  • 2 kokonaista tomaattia
  • Muutama sipulin kynsi
  • 2 kokonaista avocadoa
  • 1 kokonainen mieto punainen chili
  • 1 lime (puristettuna)
  • Ripaus suolaa
  • Ripaus mustapippuria

Alkuun pesin tomaatin, sipulin ja chilin. Pesun jälkeen leikkasin tomaatit muutaman osaan. Laitoin kaikki ainekset kerralla Rawmixin tehosekoittimeen ja puristin limen joukkoon. Hienonsin ainekset tehosekoittimella aivan sileäksi. Tämä kävi muutamassa sekunnissa. Tarkoitus oli saada salsasta täysin sileää, koska en ole mykyjen suuri ystävä.

Väri oli erikoinen (keltainen), mutta maku oli todella hyvä. Chiliä oli juuri sopivasti niin, että siitä tuli pieni potku jälkikäteen. Maku oli raikas ja siihen jäi ihan himo. Söin koko kulhollisen kahtena iltana nachojen kanssa.

Mitä opin

Opin tästä kaksi asiaa. Ensinnäkin yleisesti ottaen kannattaa lukea ohjeita, kun kokkaa. Mutta toisena opin, että joskus kannattaa luottaa vaan omaan fiilikseen ja vain näin voi luodakin jotain uutta.

Kirjoitin aikaisemmin meidän uudesta Rawmix-blenderistä, joka on ollut ihan huippu! Pääset lukemaan tästä aikaisemmasta kirjoituksesta täältä. Sain kaikille lukijoille alekoodin, jos sulla on ajankohtaista hankkia oikeasti hyvä tehosekoitin. Saat 5 % alennuksen Rawmix-verkkokaupasta koodilla: johanna.

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *