Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kahvielämys on arjen luksusta

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Elämys, kahvielämys. Se on mun arjen luksusta. Kaikki mun ystävät ja läheiset tietävät miten rakastan hyvää kahvia. Alleviivaan vielä sanan hyvää. Rakastan maistella eri kahveja ja kokeilla uusia makuja. Enkä puhu nyt erikoiskahveista, vaan ihan normaalista suodatinkahvista. Näin kahvihifistelijänä makuerot ovat merkittäviä, mitä eri kahvipapujen, paahtimoiden, paahtoasteiden välillä on. Nautin mieluiten kahvini joko mustana tai ripauksella kaura/mantelimaitoa. Tämän yhteistyön myötä olen juonut kahvini kotona ihan mustana, jotta maistan kunnolla kahvin kaikki sävyt.

Kahvielämys on arjen luksusta

Mun päivät ovat poikkeuksia lukuun ottamatta aina todella hektisiä. Päiviin kuuluu palavereja, sähköposteja, esityksiä, raportteja, suunnittelua, koordinoimista, aikatauluja, strategista työtä, jne. Ilta meneekin sitten ihanan liikkuvaisen taaperon kanssa.

Mun ehdoton kahvielämys on joka ikinen päivä mun aamukahvi. Ilman sitä päivä ei lähde käyntiin. Se on mun oma hetki, jolloin valmistaudun päivään, haukkaan happea ja vaan nautin. Harvoin, todella harvoin sekään hetki tapahtuu yksin. Theo istuu normaalisti joko vieressä tai jopa sylissä. Kyllä sitä välillä ihan nauraa näille tilanteille, mutta ei ne ole kahvielämystäni pilanneet. Ennemminkin parantaneet. Onhan se hellyttävää, kun ikiliikkuja pysähtyy hetkeksi ja painaa päänsä mun syliin.

Kahvia kotiin kuljetettuna

Slurp tuo pienpaahtimokahvit suoraan postiluukusta kotiin. Slurp sai musta kyllä vakioasiakkaan. En voi nimittäin enää kuvitella elämääni ilman heitä. Slurp toimittaa mulle kahden viikon välein postiluukusta mua varten paahdettua pienpaahtimoiden kahvia. Täytin heidän verkkosivuillaan tietoni ja kahvitottumukseni; Millä keitän kahvini, mistä paahtoasteista pidän, haluanko pavut jauhettuna, kuinka paljon juon kahvia päivässä. Tämän perusteella he lähettävät juuri oikean määrän kahvia parin viikon välein. Kahvia ei mene yhtään hukkaan ja pääsen maistelemaan uusia kahveja. Todellinen elämys.

Samalla tulee tutuksi myös Suomalaiset pienpaahtimot. Olen jo nyt maistellut useampaa eri kahvia yrityksiltä, joista en ollut aikaisemmin edes kuullut. Kahvia juodessani vaan mietin, että mistä kaikesta olisin jäänyt paitsi ilman Slurpia.

Heidän verkkokaupassaan on myös teevalikoima, kahvi- ja teetarvikkeita ja -laitteita.

Täältä pääset tilaamaan oman kahvielämyksen. Sun ei tarvitse sitoutua tilaamaan kahvia nyt loppuelämäksesi, vaan palvelun voi lopettaa milloin vain. Pystyt myös testaamaan heitä tilaamalla maistatuksen, jossa kotiisi lähetetään 60 g haluamaasi kahvia.

Koodilla johanonfitness saat kahvielämyksen ensikahvin 5 euron alennuksella ja ilman postikuluja, eli 200g kahvielämyksen saa vain 4,89 eurolla! Suosittelen todella kokeilemaan! Tilaa kahvisi täältä: slurp coffee

Voita 6 kk Slurpin kahvielämys

Voit myös voittaa 6 kk kahvielämyksen! Jaa Instagramissa kuva sun omasta kahvielämyksestä. Se voi olla aamukahvi kotona tai iltapäiväkahvit verannalla. Eli ihan mikä vaan on sun kahvielämys. Lisää kuvatekstiin merkinnät: @slurpcoffee #kahvielämys

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 6 kk kahvielämys kotiin kuljetettuna (12 x 200g kahvia kahden viikon välein, arvo 154,56 €). Kampanja-aika: 1.7.-1.9.2019 Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue myös: Aitous on kirosana

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *