Hae
Johanna Tolppola

Unelmien asunto etsinnässä

Muutimme nykyiseen asuntoon reilu pari vuotta sitten. Rakastuin asuntoon ensisilmäyksellä ja ostimme sen heti, kun olimme käyneet katsomassa asuntoa, vaikkakin emme edes olleet ostohattu päässä. Se oli sen hetkinen unelmien asunto.

Asunto ennen Theon huonetta.

Nykyisen asunto jää liian pieneksi

Nykyinen asuntomme on yhtiöjärjestyksen mukaan kolmio, mutta edelliset asukkaat olivat tehneet yhdestä huoneesta ruokailutilan, jota me käytämme tällä hetkellä Theon leikkihuoneena. Eli Theo nukkuu samassa huoneessa kanssamme. Tässä nykyisessä asunnossa on kumminkin neliöt käytetty erinomaisesti.

Nykyinen asunto on aivan ihana ja jos tässä olisi Theolla oma huone, jossa hän myös nukkuisi, niin jäisimme ainakin joksikin aikaa asuntoon. Tässä on 51 neliöitä, mutta silti on yllättävän hyvin tilaa. Asunto on täysin remontoitu ja kylppärikin on ihan kuin hotellissa. Kylppärin lattiatkin ovat marmoria. Rakastan myös tätä seutua. Raitiovaunu menee nenän edestä ja tuntuu, että joka paikkaan pääsee helposti.

Nyt on kumminkin tullut tilanne, että tarvitsemme vaan enemmän tilaa. Seinät alkavat hieman kaatua päälle. Varsinkin näin kuumalla. Meillä on nimittäin 30 astetta lämmintä! En haluaisi luopua tästä sijainnista, mutta budjetti ei ihan anna periksi ostaa samalta alueelta sellaista mikä läpäisee mun kriteerit.

Unelmien asunto etsinnässä

Olen selaillut asuntoja joka päivä varmaan puoli vuotta, mutta mitään ei löydy. Haluaisin 3-4 huonetta ja oman pienen pihan. Eli joudumme lähtemään hieman kauemmaksi, koska kantakaupungista emme tällaista tule saamaan.

Unelmieni asunnossa on isot, mielellään lattiasta kattoon ikkunat, avokeittiö, kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, jne. Pohjalla on isoin merkitys, koska pintamateriaaleja voi kumminkin muuttaa. Olen käynyt muutamaa katsomassa, mutta jostain syystä mulle ei ole tullut sitä samaa tunnetta, mikä on tullut kaikissa aikaisemmissa asunnoissa, jotka olen hankkinut.

Joudun varmasti hieman tulemaan mun kriteereissä alas, koska tällä hetkellä kaikki ne asunnot, jotka läpäisee mun kriteerit, niin maksavat noin 200 000 euroa liikaa. 😀

Elämässä on mentävä yksi vaihe kerrallaan ja jos käy etten saa täysin unelmieni asuntoa, niin varmasti sen saan jossain vaiheessa elämääni. 🙂

Unelmien asunnon löytäminen ei todellakaan ole helppoa, varsinkin jos on tietty budjetti, jolla asuntoa hankitaan.

Lue myös: THEOLLE OMA HUONE ILMAN REMONTTIA

Seuraa Instagramissa tästä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *