Hae
Johanna Tolppola

Koko perheen kesäohjelma

Nyt alkaa olla lomat lusittu meidän perheen osalta ja voin sanoa kesäohjelmaa riitti. Lupasin tehdä teille kirjoituksen, jossa kerron mitä kaikkea teimmekään kesäloman aikana.

Koko perheen kesäohjelma

Joensuu

Heti loman alussa suuntasimme Joensuuhun, jossa olimme hotellissa muutaman yön. Kävimme sukuloimassa ja vietimme aikaa vain perheenä. Reissu oli oikein onnistunut ja automatkat menivät yllättävän kivuttomasti.

Muumimaailma

Olen ollut viimeksi Muumimaailmassa joskus ihan lapsena. Niin minä kuin Dan tykätään aika paljon muumeista, joten päätimme ottaa tämän meidän kesälomakohteeksi.

Muumimaailman reissu meni ihan hyvin. Paikkahan oli aika pieni siihen mitä muistelin. Lapsena tietenkin kaikki on suurempaa. Theo valitettavasti pelkäsi muumihahmoja, mutta muuten piti paikasta. Olimme aika nopeasti käyneet kaikki läpi, koska konkreettisesti juoksimme Theon perässä koko ajan. 😀

Korkeasaari

Yksi päivä suuntasimme Korkeasaareen. Oli ihana ilma, mutta tämän takia kaikki eläimet olivat piilossa. Emme nähneet oikein mitään. 😀 Se ei Theo kylläkään haitannut. Hän pääsi nimittäin silittelemään vuohia ja oli siitä aivan innoissaan. 😀

Porvoo

Kävimme syömässä ihanassa ravintolassa koko perhe ja käppäilimme pitkin Porvoon vanhaa kaupunkia. Tai no ehkä voi sanoa, että juoksimme. Theolla on aina niin kiire.

Haltiala

Kävimme piipahtamassa Haltialassa, jos olisimme päässeet näkemään eläimiä. En tiedä missä eläimet olivat, koska me näimme vain ponin. Theo on tällä hetkellä ihan hulluna traktoreihin, joten eläimistä viis pääasia, että siellä oli traktoreita. Ja näitä traktoreita oli muuten monta. Juoksimme siis edes takaisin eri traktoreiden välillä.

Ruotsi

Olimme myös Ruotsin risteilyllä. Kävimme Ruotsissa hieman shoppailemassa ja samalla syömässä. Itselleni löysin vain pari paitaa, mutta Theolle ostin hieman enemmän. Tein kunnin alelöytöjä! Theo tykkäsi laivasta paljon! Risteilyn leikkipaikka oli kyllä kovassa huudossa. 🙂

Linnanmäki

Yksi päivä mentiin kuluttamaan aikaa Linnanmäelle. Theo pääsi pariin laitteeseen. Hänellä tuli vain aina itku kun joutui pois. Muuten oli ihan kiva ajanvietto yhdelle päivälle.

Sealife

Saimme liput mulle ja Theolle Sealifeen. En itse ole aikaisemmin käynyt täällä, joten oli kiva käydä katsomassa kaikkea jännää. Theokin ihmetteli ja ihasteli kaloja. Siellä oli myös lasten leikkipaikka, jossa Theo viihtyi hyvin.

Kesä on mennyt ihanasti. On ollut kiva tehdä kaikkea ja välillä vaan olla. Loma on vaan vilissyt silmissä ja perusarki on taas pikkuhiljaa tullut takaisin kuvioihin. Lomalla on aina kivaa, mutta on myös jotenkin mukava, että arki on taas täällä. Kaikkea aikansa. Perheen kesäohjelma oli kyllä täydellinen.

Mitä sä oot tehnyt kesällä?

LUE MYÖS: Kesäinen piknik perheen kesken

Seuraa instagramissa: @johannatolppola 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Oi kuulostaa kivalta. Jaksatko tehdä postauksen ruotsin ostoksista? Vieläkö teillä muuten imetetään? Miten nykyään nukutaan? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *