Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kesäinen piknik perheen kesken

Kaupallinen yhteistyö: Muuti

Aina ei tarvitse mennä merta pidemmäksi kalaan, ei edes piknikille. Olemme olleet nyt kesälomalla kaksi viikkoa. Tavallaan aika on mennyt todella nopeasti, mutta toisaalta taas tuntuu, että edellisestä toimistopäivästä on todella pitkä aika. Meillä on ollut vaikka mitä kivaa pientä ohjelmaa läpi loman. Kirjoitan niistä vielä ihan erillisen postauksen.

Merta pidemmäksi kalaan

Muutama vuosi takaperin, kun odotin Theoa mun, kummityttö oli meillä yötä. Silloin hän pyysi, että voisimmeko mennä piknikille. Olimme olleet koko päivän ulkona ja kello oli jo liian paljon, että olisimme voineet jäädä ulos piknikille. Halusin kovasti toteuttaa kummitytön pyynnön, joten järjestin meille piknikin kotiin. Ostimme kaikkea hyvää ja levitimme viltin olohuoneen lattialle, katsoimme lasten elokuvaa ja herkuttelimme. Tällöin itsekin hoksasin, ettei aina tarvitse lähteä ns. merta pidemmäksi kalaan.

Vaikka tästäkin on jo muutama vuosi aikaa, niin itse muistelen tätä hetkeä lämmöllä. Meillä oli niin kivaa.

Kesäinen piknik perheen kesken

Viime sunnuntaina oli hyvä ilma useamman todella kylmän päivän jälkeen, joten päätimme lähteä ex tempore piknikille. Emme suinkaan menneet lähipuistoon tai leikkipaikalle, vaan suuntasimmekin Theon mummin pihalle.

Levitimme viltin ja asettelin kaupan antimet viltin päälle esille. Olin ostanut mustikoita, mansikoita, viinirypäleitä, patonkia ja Theolle myös Muutin smoothieita. Theo kyllä söi oikeastaan ihan kaikkea mitä oli vaan esillä. 😀

Piknik oli juuri Theon välipalan aikaan, joten ruokailujen suhteen ajoitus oli erinomainen. Meillä normaalistikin välipalakasi syödään miltei poikkeuksetta smoothie. Muutin Orava-smoothie on mun mielestä siitä ihan huippu, koska sen kasvispitoisuus on 40 %. Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että Theolla on nyt joku vaihe menossa, koska kasvikset ei maistu niin hyvin, kuin ennen. Tämän takia suosin tällä hetkellä Orava Muutia.

Piknikin ohella Theo leikki pihalla olevalla hiekkalaatikolla ja samalla itsekin söin vaikka mitä. Aina se lapsen kanssa tekeminen ei tarvitse olla sen ihmeempää. Lapset tykkäävät, että perhe viettää aikaa yhdessä ja on vaan läsnä.

Meillä on vielä tämä viikko yhteistä lomaa ja sitten alkaa taas arki. Onneksi me kaikki pidämme arjesta ja sen tuomista rutiineista, niin normaaliin elämään paluu ei oikeasti haittaa. 🙂

Kaupallinen yhteistyö: Muuti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *