Hae
Johanna Tolppola

10 x En ole Koskaan

Blogeissa ja Instagramissa on pyörinyt haaste, jossa ihmiset kertovat asioita, joita ei ole koskaan tehnyt/pitänyt/kokenut jne. Halusin ottaa haasteen vastaan, joten tässä teille mun 10 x mitä en ole tehnyt.

  1. En ole koskaan syönyt sushia

Mua ällöttää raaka kala, joten sushi jo pelkkänä ajatuksena saa multa ihokarvat pystyyn. Tämän takia mua ei saa seuraksi sushibuffaan. 🙂

  1. En ole koskaan pitänyt siivoamisesta / kotitöistä / ruuanlaitosta

Mun äidin äiti oli eläessään ollut todella siisti ja ns. ”siivoushullu”. No mun äidistä tuli samanlainen ja hän odotti, että tämä olisi periytyvää. Ei ollut. Inhoan siivoamista, kotitöitä, jne. Tykkään kyllä siististä ja puhtaasta kodista, mutta mulle kaikki ei ole niin justiinsa. No musta ei tullut siivoushullua, mutta menin naimisiin sellaisen kanssa, joten lopputulos on kumminkin melkein sama. 😀

  1. En ole koskaan pystynyt kuvittelemaan, että olen raskaana

En ole aikaisemmin miettinyt lasten hankintaa oikeastaan ollenkaan, koska en ole pystynyt näkemään / kuvittelemaan itseäni raskaana. Olen kumminkin pystynyt näkemään itselläni lapsia. No kun Theo kertoi tulostaan, niin siinä sitä sitten oltiin. 🙂

  1. En ole koskaan ollut hyvä koulussa

Olen aina ollut se keskiverto-oppilas. Uskonto ja kuvataide oli ainoat, joista sain hyviä numeroita. Muuten tuli sellaista seiskaa ja kasia. Olen elävä esimerkki siitä, että myös keskiverto-oppilas voi menestyä työelämässä.

  1. En ole koskaan tarvinnut koulutustani mihinkään

Tällä tarkoitan sitä, että missään paikassa, kun olen päässyt etenemään mun koulutuksella ei ole ollut suurta merkitystä. Toki asiat mitä olen oppinut koulusta, itse opiskelemalla ja työelämästä ovat olleet isossa roolissa. Liputan kyllä silti koulutuksen ja sen tärkeyden perään ja ehdottomasti haluan, että lapseni kouluttautuu hyvin.

  1. En ole koskaan pyytänyt ketään treffeille

Omalla kohdalla asiat on aina mennyt toisinpäin. En ole kerennyt ikinä treffailemaan, saatikka kysymään jotain treffeille, koska olen ollut käytännössä muutamaa kuukautta lukuun ottamatta varattu koko ajan.

  1. En ole koskaan juonut punaviiniä

Pelkkä haju jo kertoo, ettei punaviini ole mun juttu.

  1. En ole koskaan laulanut karaokea baarissa

En siis ainakaan muistaakseni. 😀 Olen ihan surkeista surkein laulaja, joten ajattelen puhtaasti muiden ihmisten hyvinvointia, kun pysyn poissa karaokebaareista.

Mun hiukset loihti muuten taas kuntoon Kampaamo-myymälä Clips. 🙂 *palvelu saatu

  1. En ole koskaan syönyt etanoita, rapuja tai simpukoita

No vakiolukijat tietävät, että olen aika nirso. Näiden mielikuvat riittävät jo pitämään mut erossa näistä ruuista.

  1. En ole koskaan, joutunut miettimään näin pitkään mitä en ole tehnyt. 😀

Tämä haaste oli kyllä kirjaimellisesti haaste!

Lue myös: Edistysaskel perheemme ruokailuissa tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *