Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Edistysaskel perheemme ruokailuissa

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

Olen useassa kirjoituksessa kertonut miten perheemme ruokailuissa on ollut hieman haasteita. Haasteilla tarkoitan tässä tapauksessa sitä, että olemme olleet todella laiskoja tekemään ruokaa. Tähän toki vaikuttaa myös osaltaan arkena se, että esim. miehelläni on omat ruuat, koska hän harrastaa kehonrakennusta. Näin ollen arkisin minä syön vaan lounaan töissä ja muuten saatan olla koko päivän syömättä mitään kunnon ruokaa. Theolla on taas todella tarkka ruokarytmi, mutta emme ole syöneet usein ns. perheenä, vaikka tiedän sen olevan supertärkeää lapsen kasvatuksen kanssa. Olen tuntenut tästä huonoa omatuntoa jo pitkään.

Edistysaskel perheemme ruokailuissa

Jäädessämme lomalle päätin, että asioiden on nyt vain muututtava. Nyt lomalla olemmekin tehneet useasti perinteistä kotiruokaa ja syöneet koko perhe yhtä aikaa samaa ruokaa. Se on tuntunut niin hyvälle! Theo on tykännyt mun tekemästä ruuasta ja eipä tuo mieskään ole valittanut. Olen kokkaillut todella perinteisiä perusruokia.

Tämä on iso askel eteenpäin ja uskon, että nyt päästään pikkuhiljaa siihen, että tästä tulee meille nyt uusi rutiini. Kaikista muista tämä kuulostaa varmasti hullulta, ettemme ole kauhean usein syöneet yhdessä. Ja toki onhan se. Ennen kuin odotin Theoa, niin sanoin ystävälleni, että ihana olisi saada perhe ja syödä aina yhdessä. En tiedä miksi tämä on ollut meille nyt niin haastavaa.

Sunnuntain aamiaishetki yhdessä

Tänään söimme yhdessä aamiaisen ihan kotosalla. Loman aikana olemme aika usein käyneet aamiaisella jossain kahvilassa. Sain Rawmixiltä heidän ihan mielettömän tehosekoittimen, joten ehkäpä tämän testaus oli itsellä motiivina. Mulla on itseasiassa ollut monenlaista tehosekoitinta, mutta aina ne menevät mulla rikki. Olisi kerralla pitänyt panostaa kunnon koneeseen, mutta nyt oon ostanut jo niin monta edullisempaa tehosekoitinta, että olisin niillä jo saanut kunnollisen sellaisen. Käytän tehosekoitinta hyvinkin perusjuttuihin, mutta eniten smoothieiden tekemiseen.

Tänään tein meidän perheelle mun lempismoothien. Moni tykkää tunkea mukaan vaikka mitä, mutta itse pidän yksinkertaisista mauista. Smoothieeseen tuli pakastemarjoja (mansikkaa ja mustikkaa), banaania, maitorahkaa ja kookosöljyä. Nesteeksi laitoin vain vettä. Tällä tavalla smoothiesta tulee raikas ja pehmeä, muttei liian makea. Joskus heitän sekaan inkivääriä ja tuorepuristettua appelsiinimehua.  Smoothien lisäksi aamiaiselle tein uunissa croissanteja. Jälkkäriksi oli myös mustikkapiirakkaa. Nam!

Rawmix

Rawmix lähetti mulle Rawmix 2 blenderin, jossa on 2 litran kannu ja siinä on 2200w eli 3 (hp) hevosvoiman moottori. Voin sanoa, että smoothien ainekset sekottu ”pikkasen” nopeasti. Hurahti vaan. 😀 Tän blenderin moottori pyörii 30 000 kierrosta minuutissa.

Nyt kun olen päässyt taas kokkailun pariin, niin saa nähdä missä kaikessa rupean hyödyntämään tätä. Tällä voi nimittäin tehdä kaikki mehut, kastikkeet, taikinat, jäämurskat, jne. alta aika yksikön.

Blenderin nopeutta pystyy myös säätämään tosi helposti ja siinä oli myös pulse-toiminto. Mun ystävä oli itseasiassa suositellut tätä blenderiä mulle jo aikaisemminkin, kun olin tuskaillut miten kaikki mun blenderit hajoaa. 😀 Oon todella kiitollinen, että nyt mulla on viimeisen päälle hyvä sekoitin! 🙂 Jos olet etsimässä uutta tehosekoitinta, niin kannattaa tutustua tähän; Rawmix 2

Ruokailutottumukset rutiiniksi

Olemme hyvin rutiinien perässä juokseva perhe eli rutiinit ovat meille kaikki kaikessa. Tiedän, että nyt kun vaan kokkailemme kotona ja syömme yhdessä, niin saamme tästä tavasta uuden rutiinin. Ei se ole onneksi sen kummempaa. Nyt on lomaa vielä pari viikkoa jäljellä, joten nyt kun vaan teemme yhdessä ruokaa, niin arjen alkaessa tästä on jo muodostunut meille uusi tapa.

Lue myös: Instagramin algoritmi – miten se oikeasti toimii 

Kaupallinen yhteistyö: Rawmix

2 kommenttia

 1. Nanna kirjoitti:

  Hei. Teet hyvin paljon kaupallisia yhteistöitä, mikä sinällään ihan hieno juttu. Pitkään sinua kuitenkin seuranneena olen huomannut että kirjoituksista jää usein kovin pintapuolinen ja välillä hieman epäaidon oloinen kuva, kun lähes kaikki mainostamasi tuotteet, paikat taikka palvelut ovat kaupallisia yhteistöitä. Tuntuu että se vaikeuttaa myös toki samanaikaisesti luottamuksen syntymistä suosittelemiisi asioihin. Olisi kiva välillä nähdä kirjoittelua myös niistä arjen valinnoista, palveluista tms joihin päädytään ilman yhteistöitä.

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka ja kiitos rakentavasta palautteesta. 🙂 99% kaupallisista yhteistöistä on lähtöisin mun omalta puolelta. Tässäkin tapauksessa mun entinen tehosekoitin meni rikki. Ja esim. Joensuun hotelliyöt oli kaupallisessa yhteistyössä hotellin kanssa, jossa olen ollut joka vuosi ja olisin joka tapauksessa mennyt samaan hotelliin olisiko yhteistyötä ollut vai ei. 🙂 Eli käytännössä arjen valinnat ovat samat oliko kyseessä yhteistyö vai ei.
   Harmi kuulla, että postaukset jää pintapuoliseksi, vaikka yritän kyllä kertoa rehellisesti niissä omia fiiliksiä ja elämäämme. Otan tästä opikseni ja yritän vielä paremmin viedä kirjoituksia henkilökohtaiseen suuntaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *