Hae
Johanna Tolppola

Hääkuvapostaus – Juhlakuvat julki osa 1

Saimme toissa viikolla hääkuvaajalta yli 700 kuvaa meidän häistä. Juhlakuvat oli todella kauniita. Oli niin ihana palata vielä tähän ikimuistoiseen päivään.

Tässä kirjoituksessa kuvat puhuvat puolestaan. Eli kyseessä on taas perinteinen kuvapostaus, jossa on paljon kuvia häistämme. Jaan postauksen kahteen osaan, koska kuvia joita haluan kanssasi jakaa on niin monta. 🙂

Juhlakuvat

Alla näette kuvia vihkimisestä. Vihkiminen oli Käpylän kirkossa, koska lapsemme Theo on myös kastettu samassa kirkossa. Kutsuimme häihimme vain kaikki lähimmät ihmiset elämästämme. Näin ollen vieraita oli vain noin 50. Morsiusneitona oli kummityttöni. Isäni saattoi perinteisesti minut alttarille.

Kun kävelin alttarille niin musiikkiyhtye Krruvaus oli laulamassa kappaleen Hullaannun, joka kuuluu Young Heartedille.

Tutun äänen kuulen juttelevan toiselle. Oot siellä jossain, en näe mutta tunnen sen kuinka mua tänään koettelet. Susta hullaannun, oot just se mitä haluun. Kun susta hullaannun, ei mulle kelpaa kukaan muu. Kukan poimin maasta, sillä koristan sun hiuksia. Kerron sulle kuinka kauniilta näytät Sun valkosessa mekossa. Kun susta hullaannun, oot just se mitä haluun.
Kun susta hullaannun, ei mulle kelpaa kukaan muu. Sun nappisilmät, niitä katselin jo pitkään.
Tuntuu hyvältä, olla vaan ihan hiljaa ja mä kuiskaan sulle korvaan: Susta hullaannun, oot just se mitä haluun. Kun susta hullaannun, ei mulle kelpaa kukaan muu.

Seuraavassa postauksessa on kuvia juhlista Kulosaaren Casinolla. Yksi häihin liittyvä asia on meillä nimittäin vielä  hoitamatta ja ne on kiitoskortit. Kaikki on kylläkin jo teetätetty ja postitusta vaille valmista. Huomenna on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja saada kiitoskortit postiin.

Lue myös: 6 antibioottikuuria 6 kuukauden sisällä

Seuraa Instagramissa @johannavaris 

Kuvat: Marko Laukkarinen

4 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kauniita kuvia 🙂 Omat hääkuvat on tuhoutuneet kun ulkoinen muisti kärähti. Ei saatu pelastettua yhtään kuvaa. Muutama onneksi löytyi vielä ystävältäni tallessa, kun hän oli kuvaajana.
  https:villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Kiitos. Voi ei! No onneksi edes muutama löytyi! <3

 2. Nina kirjoitti:

  Ihana postaus! Vau kuinka kaunista! Alkoi jo hieman kyllästyttää yhteistyö- postaukset häiden osalta. Voitko tehdä pitkästä aikaa postauksen mitä theolle kuuluu? Miten teijän perheelle? ?

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Moikka, Kiitos! Joo ymmärrän. 🙂 Joo voin tehdä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *