Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Top 3 hiustenhoitotuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-myymälä Clips

Oon ollut Kampaamo-myymälä Clipsin asiakkaana nyt reilu puoli vuotta, jonka ansiosta olen päässyt testaamaan vaikka mitä ihania hiustenhoitotuotteita. Tällä kertaa halusin jakaa teille mun top 3 hiustenhoitotuotteet.

TOP 3 Hiustenhoitotuotteet

Kerastase / Sérum Thérapiste

Tämä tuote hoitaa ja kostetuttaa erittäin kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Mulla itsellä on ollut todella kuivat latvat ja osa hiuksista esim. otsatukkaa on katkeillut aika pahasti. Olen käyttänyt tätä latvoihin sekä muihin todella vaurioituneisiin ja katkenneisiin kohtiin. Tuote tekee hiuksista heti sileämmät ja tuotteessa on samassa myös lämpösuoja. Tää on kaikkien aikojen lempituote tällä hetkellä!

Kerastase Serum Therapiste

 

Nioxin 6 / Scalp & hair treatment

Tämä tuote tuli mukana Nioxinin shampoon ja hoitoaineen kanssa. Tuotesarja on tarkoitettu ohuentuneille hiuksille.

Tuote on kosteisiin hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka suojaa ohuentuneta hiuksia. Tätä laitetaan vain hiusten tyveen. Tuotesarja on suunniteltu tekemään hiuksista paksummat ja tuuheammat. Tämä tuotesarja oli mulle kokonaan uusi tuttavuus, mutta oon tykännyt todella paljon!

Nioxin Scalp & hair treatment

Nioxin / Instant fullness dry cleanser

Nioxin Instant Fullness Dry Cleanser on kuivashampoo, joka antaa hiuksille tuuheutta ja ilmavuutta. Se poistaa ylimääräistä rasvaa ja jättää hiukset puhtaiksi ja raikkaan tuoksuiseksi.

Oon testasnnut vaikka mitä kuivashampoita ja useimmat on ihan hyviä, mutta tää oli superhyvä! Tämä oikeesti poisti kokonaan multa sen likaisuuden tunteen ja hiukset ei näyttänyt ollenkaan likaisilta. Tästä tuli mun uus kestosuosikki!

Nioxin Instant fullness dry cleanser

Tuotteella on väliä

Oon aikaisemmin ollut vähän sellainen, että en kauheasti ole panostanut hiustenhoitotuotteisiin. Nyt näin jälkikäteen oon tajunnut miten iso merkitys niillä tuotteilla on omien hiusten kunnon kannalta. Nyt kun oon käyttänyt reilu puoli vuotta oikeasti hyviä tuotteita, niin mun hiukset on kasvanut pituutta ja ne tuntuu paljon paremmilta, kuin aikaisemmin. Moni on multa kysynyt, että onko mulla nyt jotkut pidennykset, mutta ei siis ole. Oon niin tyytyväinen mun hiuksiin tällä hetkellä. ?

Kannattaa oikeasti miettii millä tuotteella hiukset pesee ja mitä tuotetta laittaa latvaan, jne. Itse voi tehdä todella paljon omien hiustensa eteen.

Clipsissä on menossa nyt myös kesäale. Nyt voi siis panostaa omiin hiustenhoitotuotteisiin edullisesti. 🙂  Linkki Clipsin verkkokauppaan. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kampaamo-myymälä Clips

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *