Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Hääautosta

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Jantunen Oy

Kuulun usampaan eri hääryhmään, jossa naimisiin menevät ihmiset kyselevät vinkkejä ja kokemuksia milloin mistäkin häihin liittyvästä asiasta. Kaikki eivät kuulu mihinkään vastaavaan ryhmään, jolloin tietoja etsitäänkin luonnollisesti netistä. Tämän takia haluankin jakaa teille meidän kokemuksia hääautosta.

Kuva: Marko Laukkarinen

Kokemuksia hääautosta

On helpompaa etsiä tietoa ns. anonyymina, kuin avata ”suutaan” eri ryhmissä. Tämän takia koin itsekin helpommaksi vain Googletella eri vaihtoehtoja hääautoista. Mietiskelin jonkun aikaa haluammeko me hienon vanhemman ns. ”klassikkoauton” vai miten olisi uuden karhea menopeli ripauksella luksusta.

Googlaaminen tuotti tulosta ja löysin yrityksen nimeltä Taksi Jantunen, joka tarjoaa erilaisia edustusajoja sekä hääajoja. Heidän valikoimassaan oli useampi eri auto ja silmääni pisti upea uuden karhea Jaguar. Kirjoitinkin aikaisemmin postauksen ”Elämässä tulee olla hieman luksusta”, joka viittaa juurikin tähän mielettömään autoon.

Taksijantunen hääkuljetus

Hääkuljetus

Hääpäivä

Hääaamun vietin kaasoni kanssa hotellilla, jossa valmistauduimme hääpäivään. Aikatauluihmisenä olin aikatauluttanut päivän minuutilleen. 😀 Joka ei varmasti yllätä yhtään ketään.

Olin sopinut hääautokuljettajan kanssa, että hän tulee hakemaan minut ja kaasoni hotellilta klo 13.00. Kun astuimme ulos hotellista olin vaan, että wau. En muistanut miten hieno auto olikaan. Tässä vaiheessa autossa ei ollut koristeluita, vaan koristelut laitettiin vasta vihkimisen aikana. Kävimme heti hakemassa hääkimpun ja jatkoimme kirkolle.

Autossa oli tummennetut takalasit, joka oli erittäin hyvä asia, koska ajaessamme kirkolle, meidän ohi meni koko ajan häävieraita. En olisi halunnut, että vieraat näkevät minua ennen kirkkoa. Kirkolle tultaessa kaaso lähti  hoitamaan asioita ja mä jäin odottamaan autoon.

hääauto Taksijantunen

Kuva: Marko Laukkarinen

Kuva: Marko Laukkarinen

Kun vieraat olivat valuneet kirkon sisään, niin uskaltauduin ulos autosta. Oli vihkimisen aika. Vihkimisen aikana hääauto oli koristeltu todella upeaksi. Olimme ennakkoon saaneet päättää miten auto koristellaan ja millä väreillä.

Kuva: Marko Laukkarinen

Vihkimisen jälkeen astuimme kirkon portaita alas ja hääauto odottikin meitä heti siinä. Kuljettaja auttoi meidät kyytiin, kaatoi meille kuplivaa ja siinä me sitten olimme; Danin kanssa takapenkillä, kahdestaan, aviopuolisoina. Oli kyllä uskomaton fiilis. Dani laittoi heti biisitoivetta ilmoille ja kuuntelimmekin omaa musiikkia, joimme kuohuvaa ja vaan nautimme siitä ikimuistoisesta hetkestä.

Kuva: Marko Laukkarinen

Kuva: Marko Laukkarinen

Matka jatkui suoraan kuvauksiin Talvipuutarhalle, jonne hääauto jäi odottamaan kuvausten ajaksi. Kuvausten jälkeen jatkoimme matkaa Kulosaaren Casinolle. Hääauto kurvasi suoraan oven eteen. Vedimme hieman happea, joimme kulaukset kuohuvasta ja kiitimme kuljettajaa. Nyt oli juhlan aika.

Kuva: Marko Laukkarinen

Vinkit tuleville hääpareille

Hääpäivä on normaalisti täynnä ohjelmaa. Päivässä tapahtuu paljon ja ilmassa on myös hyvää jännitystä. Tässä kaikessa on vain riskinä, että ei oikeasti tajua pysähtyä ja nauttia siitä hetkestä.

Ainoat hetket jolloin olin hääpäivänä Danin kanssa ilman juhlavieraita oli hääauto, hääkuvaus ja hääyö. Noissa kohdissa oli mahdollisuus pysähtyä ja unohtaa hetkeksi kaikki tuleva, kaikki  mennyt ja vain fiilistellä  meitä. Suosittelen tulevia aviopareja etsimään ne omat rauhalliset, kahdenkeskeiset hetket hääpäivänä ja nauttimaan myös niistä. Näin jälkikäteen ajateltuna ne hetket olivatkin niitä erityisen tärkeitä.

Kuva: Marko Laukkarinen

Kuva: Marko Laukkarinen

Jos on hääauto etsinnässä, niin tästä pääset tutustumaan Taksi Jantunen Oy:n edustusajoihin. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Taksi Jantunen Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *