Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Mitä ruokia mukaan taaperolle ulkomaille + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Vitaseege Oy Ab

Häämatkasta on kulunut jo monta päivää ja arki on toden teolla alkanut taas meidänkin perheessä. Tässä kirjoituksessa kerron teille miten Theon ruokailut ulkomailla meni ja mitä ruokia otimme mukaan taaperolle ulkomaille.

Theon ruokailut Suomessa

Meillä on hyvin tarkka rytmi ruokailujen suhteen ollut aina. Theo syö aina aamiaiseksi puuron sekä smoothien tai hedelmän. Lounas syödään noin klo 11 ja silloin on ihan perusruokaa niin päiväkodissa, kuin kotonakin. Välipala otetaan kahden maissa, päivällinen klo 17 ja iltapala klo 19.

Theo on ollut miltei kaikkiruokainen ja maistelee mielellään uusia juttuja. Varsinkin, jos ne uudet jutut on kenen tahansa muun lautasella kuin omalla. 😀 Viime aikoina haasteita on ollut kasviksien kanssa. Aikaisemmin Theo söi todella mielellään kasviksia, mutta nyt on joku kausi menossa ettei kasvikset oikein maistu. Poikkeuksena kirsikkatomaatit. 😀 Meille on ollut aikamoinen pelastus Muutin uusi Orava-smoothie, jonka kasvipitoisuus on 40 %. Smoothiessa on luomuporkkanaa, mangoa ja tyrnisosetta. Näitähän Theo vetelisi vaikka miten paljon. Tällä tavalla saadaan siis kasviksia edes jollain tavalla mukaan ruokavalioon.

Mitä ruokia mukaan taaperolle ulkomaille

Olimme jo ennen matkaa ottaneet aika rohkean linjauksen ja päätimme, ettemme Suomesta kuljeta mukaan mitään muuta, kuin Muutin smoothiet. Meillä oli all inclusive -hotelli, joka tarkoitti tietenkin sitä, että siellä on paljon ruokavaihtoehtoja ja halusimme uskoa, että siellä on nyt varmasti jotain mitä Theo syö. Näin onneksi myös oli.

Lentokoneeseen pakkasimme käsimatkatavaroihin smoothiet, jotka oli maailman helpoimmat matkaeväät; kevyet, helppo syödä ja ei sotke. Theo söi lentokoneessa useamman smoothien.

Matkalla annoimme smoothieta myös välipalana ja joskus lounaan / päivällisen jälkeen, jos Theo ei ollut syönyt hedemää / kasviksia ruokailun yhteydessä. Emme voi pitää smoothieita esillä, koska Theo muuten haluaa niitä koko ajan. 😀 Tämän takia myös matkoilla smoothiet olivat ns. piilossa. 😀

Eli mitä ruokia mukaan taaperolle ulkomaille? No mun mielestä smoothiet riittää hyvin, jos taapero on ns. kaikkiruokainen. 🙂

ARVONTA

Sain teille arvottavaksi ihanan Muuti-repun ja repullisen Muutin smoothieita. Muuti on 110 gramman välipala, joka sisältää pelkästään luomuhedelmiä, -kasviksia ja -marjoja.

Osallistu arvontaan kertomalla mikä on sun lapsen lemppari smoothie-maku? Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan yksi Muuti-reppu ja repullinen Muutin smoothieita. Palkinnon arvo 25 e. Osallistumisaika: 18.6.-30.6. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Lue myös: Taaperon välipalasuosikit tästä

Kaupallinen yhteistyö: Vitaseege Oy Ab

28 kommenttia

 1. Nelliina kirjoitti:

  Kaikki, missä mangoa, on ihan parasta . Mukaan kivaan arvontaan. Ihania kuvia Theosta 🙂

 2. Mirssi kirjoitti:

  Taaperon suosikki on fantti-muuti, mutta kaikki muutkin maistuu hyvin ? ???
  huiskale@hotmail.com

 3. Jenni kirjoitti:

  Päärynä on yksi mieluisista mauista.

 4. mariem kirjoitti:

  Fantti <3

 5. Sini kirjoitti:

  Hih, onpas hyvä nimi tällä, nimittäin meidän 1v4kk on hulluna itse tehtyyn smoothieen ja sanoo sitä muutiksi:) lemppari makuja on paljon, ehkä eniten marja/banaani yhdistelmä.
  Enpäs ole kuullutkaan tästä merkistä. Pitää ehdottomasti testata! Toivottavasti arpaonnikin suosii:)

 6. A-M kirjoitti:

  Muuteista Orava smoothie 🙂

 7. Riina kirjoitti:

  Päärynä-vadelma-banaani ? mutta muutkin maut maistuu meidän tytölle, vaikka ruokailun suhteen melko nirso ?

 8. jasmine kirjoitti:

  fantti on suosikki

 9. Tinde kirjoitti:

  Meilläkin fantti! ???

 10. Kaisaa kirjoitti:

  Kaikki maistuu, mutta Muuti-suosikki on Apina eli banaani, omena, mustikka.

 11. Maria kirjoitti:

  Päärynä ja vadelma. 🙂

 12. Kai kirjoitti:

  Meidän tytölle maistuu kaikki sekoitukset missä on banaani vahvasti läsnä 🙂

 13. Tanja kirjoitti:

  Meillä maistuu parhaiten päärynän makuinen ???

 14. Neito kirjoitti:

  Banaani – päärynä – omena -maku olisi varmastikin suosikki!

 15. Katariina kirjoitti:

  Kaikki käy

 16. Sara Räisänen kirjoitti:

  Fantti valikoituu aina ensin, varmaan jo ihan värinsä takia.

 17. Anna kirjoitti:

  Meillä rakastetaan kaikkia smoothieita. Muutia ei olla vielä maistettu, mutta muut kaupan ja äidin tekemät smoothiet uppoaa sekunnissa alas. Heti kun näkeekin pussin, niin kuuluu ”muuuti”! Nyt muuten tajusin mistä tämä firma muuten taisi keksiä nimensä ? mites muuten, saitteko ongelmitta viedä smoothiet koneeseen, vaikka ne on 110ml per pussi? Meillä ylihuomenna lento etelään ja ajattelin, että vain max. 100ml/pussit saa olla mukana.. meillä myös täysihoito ja olen pakannut vain smoothiet mukaan meidän 1,5v:lle ?

 18. Nina kirjoitti:

  Varmasti mikä vain käy! ?

 19. Maija kirjoitti:

  Kaikki maut kelpaa?

 20. Nonnas kirjoitti:

  Orava on meidän pikkuisen lemppari ?

 21. Ansku kirjoitti:

  Orava 🙂

 22. Mimi kirjoitti:

  Kaikista tykkää mutta Apina Muuti jos joku pitää valita ?

 23. Jaana kirjoitti:

  Muuti on merkkinä uusi eikä siitä vielä kokemusta, mutta taaperon suosikkeja on oikeastaan kaikki missä vain on päärynää ja/tai banaania ???

 24. Henna kirjoitti:

  Ei olla maistettu näitä muutin smoothieta vielä ? mutta olis kyllä superhyvä lisä meidän 11 kk poitsun ensimmäiselle ulkomaanmatkalle syyskuussa. Kaikki maut tuntuu uppoavan.. en oo pongannu suosikkia!

 25. Hanna kirjoitti:

  Päärynä ?

 26. Jessica kirjoitti:

  Fantti ?

 27. Silja Friman kirjoitti:

  Meidän minimies on vasta aloitellut maistelemaan kasviksia, mutta kun annoskoko ja makuspektri kasvaa, niin ehdottomasti otamme tämän merkin kokeiluun heti ensimmäisenä??

 28. Kip kirjoitti:

  kaikki maut uppoaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *