Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kokemuksia Häädj:stä

Kaupallinen yhteistyö: DJpalvelut.fi

Näiden blogitekstien kautta on ihana palata takaisin kuukausi sitten oleviin häihimme. Apua, niistä tosiaan on jo kuukausi! Nyt halusin jakaa teille kirjoituksen nimeltä kokemuksia häädj:stä.

Häädj vs Hääbändi

Kun suunnittelimme häitä, tulimme siihen tulokseen, että meidän häihin sopii parhaiten häädj. Olen ollut kyllä häissä, jossa hääbändi on hyvä, mutta me taas tykkäämme enemmän siitä, että kuunnellaan alkuperäisiä biisejä. Dj:n kanssa voi myös lennosta vaihtaa musiikin genreä, jne. Myös häävieraat pääsevät halutessaan esittämään biisitoiveita.

DJ:n kanssa musiikki voi alussa olla ns. taustalla ja sitten volaa voi pikkuhiljaa nostaa illan edetessä. Näin me tehtiin meidän häissä. DJ aloitti jo viiden maissa taustamusiikin roolissa. Virallisesti bileet starttasivat häätanssin jälkeen, jolloin suurin osa hyökkäsikin tanssilattialle.

Kokemuksia Häädj:stä

Meillä oli häädj Djpalvelut.fi kautta. Sieltä sai erilaisia paketteja oman tarpeen mukaan. Meidän häissä oli hopeapaketti, jossa dj:llä oli mukana dj-pöytä, äänentoisto, mikseri, mikit, efektivalot, jne. Eli kunnon pelit ja vehkeet.

Heillä on myös pronssipaketti, jossa on ns. DJ:n perussetti ilman valoja. Toki heiltä löytyy myös kultapaketti, jossa on mukana kunnon bilevehkeet eli spottivalot, liikkuvat valot, savukoneet, jne.

Olimme ennakkoon laittaneet meidän biisitoiveita, joita toivoimme ensisijaisesti soitettavan. DJ oli ottanut hyvän kopin meidän musiikkimausta ja soitti mahtavia hittejä eri vuosikymmeniltä, jotka olivat ihan meidän makuun.

Alusta saakka tanssilattialla oli koko ajan porukkaa, joka osoitti biisien osuvan aika nappiin.

DJ oli todella ammattitaitoinen ja veti illan todella hyvin. Voin suositella DJpalveluita mielelläni.

Onnistuneet bileet

Olin ennakkoon hieman pelännyt, että miten meidän musiikkimaku otetaan vastaan ja miten muutenkin ihmiset heittäytyvät tanssilattialle. Onneksi pelko oli ollut ihan turhaa, koska kaikilla oli selvästi hauskaa ja bileet jatkuivat katossa ihan yhteen saakka. Oli ihana tanssia, nauraa ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Vieläkin kun muistelen meidän hääpäivää, niin tulee vaan hymy huulille. Oli vaan niin ihanaa. Olen superkiitollinen koko päivästä.

Jos et vielä ole käynyt lukemassa meidän häistä enempää, niin pääset Meidän häät -kirjoitukseen tästä. 

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: DJpalvelut.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *