Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Hääsomisteet

Kaupallinen yhteistyö: Juhlahumua.fi

Nyt ajattelin kirjoittaa teille minkälaiset ja mistä meidän hääsomisteet oli hankittu. Hääthän pidettiin Kulosaaren Casinolla ja tila itsessään oli todella kaunis. Tämän takia myös somisteissa halusin olla maltillinen.

Hääsomisteet

Hääsomisteiksi valitsin Juhlahumua.fi-verkkokaupasta muutamia ihania juttuja. Somisteina oli mm. morsiusparin pöydän edessä ruusukultaisella teksti Mr. & Mrs. Samalla tyylillä oli Just Married -teksti karkkibuffetin yläpuolella. Karkkibuffetin pöydällä oli myös servettejä, joissa luki Best Day Ever.

Värimaailma oli hyvin maltillinen. Oikeastaan kaikki väri tuli kukista. Somisteiden väreinä oli ruusukulta, joka istui kokonaisuuteen todella hyvin.

Häissämme oli myös kuvausseinä, jonka vieressä oli hääteemalla olevia photo booth -koristeita, joilla vieraat pääsivät ”hulluttelemaan” kameran edessä.

Olin itse ostanut polaroidkameran, mutta tämän olisin voinut vuokrata myös Juhlahumusta. Ajattelin, että voihan sitä tarvita uudestaan, jonka takia halusin hankkia sellaisen omaksi.

Vessaan olimme jättäneet vieraille hääteemaisia siirtokuvatatuointeja, jotka olivatkin aikamoinen hitti. Häissä nähtiin mm. alaselkätatuointeja ja olkapäätatuointeja. 😀

Lahjapöydällä vieraita odotti myös Love-vieraskirja. Tänne tulemme myös kiinnittämään häissä otetut valokuvat.

Juustokakkuja varten olin tilannut myös Love-tekstit kakkujen päälle. Ne olivat muuten tosi kivat! Niitä oli yksi kappale kumpaankin kakkuun.

Muuta somisteita emme tarvinneet. Pienet yksityiskohdat ja kukat tekevät jo niin paljon, jos tila on itsessään kaunis. Halusin pitää kokonaisuuden muutenkin hillittynä 🙂

Juhlahumusta löytyy vaikka mitä ihania somisteita juhlaan, kuin juhlaan. Hankin heiltä mm. Theon 1 v -synttäreille Pandateemaiset somisteet. Juhlahumun hääsomisteet ovat myös todella kattavat. Kannattaa käydä tutustumassa.

Häistä on jo yli kaksi viikkoa

Kaksi viikkoa on todella lyhyt aika, mutta itsestä se tuntuu vaan tässä tapauksessa todella pitlkältä. Ihan kuin häät olisivat olleet aikoja, aikoja sitten. Nyt  olemme häämatkalla koko perhe. Minä ja Dan aviopuolisoina. Huh. Tuntuu jotenkin, niin jännältä. 🙂

Mitähän sitä sitten seuraavaksi keksisi. 😀 Toivottavasti en nyt ihan heti mitään. Olisihan se kiva vaan keskittyä välillä jo olemassa oleviin isoihin ja pieniin projekteihin, vaikkakin asuntokuume alkaa olemaan aika kova. 😀

Lue myös:

Theon 1 v Panda synttärit tästä

Taaperon välipalasuosikit tästä

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Juhlahumua.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *