Hae
Johanna Tolppola

Häämatka ja sairastelukierre

Nyt ollaan oltu yksi kokonainen päivä meidän häämatkalla. Viimeinen kuukausi on ollut kyllä aikamoista sairastamista. Onneksi päästiin kumminkin lähtemään ja häämatka on alkanut ihan hyvin.

Koko perheen sairastelukierre

Ennen häitä Danilla oli angiina, jonka kuuri loppui juuri ennen häitä. No Sehän uusi hänellä heti. Tässä välissä kävin itse + Theo nieluviljelyssä ettei meistä kumpikaan ole kantaja. Tulokset oli meidän kohdalla negatiiviset.

Häiden jälkeen noin viikko niin mulla kipeentyi kurkku ja menin nieluviljelyyn uudestaan. Tällä kertaa tulos oli positiivinen. Sain 10 päivän lääkekuurin. Viiden päivän päästä kurkku oli edelleen kipeä. Soitin lääkäriin ja nostettiin annosta. Tästä taas 4 päivää eteenpäin ja mun kurkku kipeentyi todella pahaksi ja mulle nous kuume. Nyt sitten kuuri vaihdettiin eri antibioottiin. Tämä tapahtui kaksi päivää ennen häämatkaa.

Vieläkin mulla on kurkku kipeä. Ei niin pahasti, että joutuisin syömään enää kipulääkkeitä, mutta kipeä se on edelleen. Mä en hittovie tiedä mikä mulla oikein on. Labroissa on tullut kumminkin streptokokki positiivisena. Luulisi vaan lääkkeiden auttavan.

Theolla todettiin viikko ennen häämatkaa myös korvatulehdus ja silmätulehdus, johon hän sai antibiootin. Tämän takia lääkäri ei ottanut Theolta uudelleen nieluviljelyä, koska sama kuuri olisi tehonnut myös siihen.

On ollut aikamoinen kuukausi, niin hyvässä, kuin pahassa.

Häämatka

Yhden asian opin heti alkuun kantapäänkautta. Mulla ei käynyt mielessäkään, että viikkojen kestävä antibioottikuuri vaikuttaa muhun niin, että palan alta aikayksikön. Mä en yleensä ikinä pala. Voin grillata itseäni auringossa kuukauden Turkissa ja mulle ei käy mitään. No täällä eka päivä ja muutama tunti aurinkoa, niin olen aivan punainen sekä läikikäs. Nyt sitten pitääkin yrittää vältellä aurinkoa ja vuorata itseäni tolla 50 suojakertoimen omaavalla aurinkorasvalla.

Muuten kaikki on mennyt hyvin. Hotelli on ihana ja meidän huone on tosi hyvä. Meillä on pääsy privaan altaaseen omalta terassilta ja se on kyllä luksusta. Allasalueella on aikamoinen härdelli päällä, koska porukkaa muuten on. Sen takia on ihanaa olla rauhassa tässä omalla alueella. Sielu lepää myös merinäköalaa katsellessa.

Theo on ihan innoissaan. Juoksee ympäriinsä ja rakastaa uimista. Hän myös syö ja paljon. 😀 Meillä on all inclusive, joten ruokaa on koko ajan tarjolla. Theo on syönyt todella hyvin täällä ja olisi koko ajan vailla jotain. 😀 Vettä menee luonnollisesti paljon.

Kannattaa tulla Instagramiin seurailemaan. Siellä on häämatka fiiliksiä insta stoorien muodossa. Pääset IG:hen tästä. 

Lue myös:

’Voiko lapsen kanssa mennä ravintolaan tästä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *