Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Voiko lapsen kanssa mennä kunnon ravintolaan

Kaupallinen yhteistyö: IL Gabbiano

Käymme todella harvoin kunnon ravintolassa syömässä. Varsinkin Theon syntymän jälkeen olemme ”nauttineet” ruokamme mahdollisimman nopeasti. Olen ehkä vähän jännittänyt, että miten lapsen kanssa pidemmän kaavan syöminen sujuu. Saimme perheenä kutsun mennä syömään Hakaniemeen Tokoinrannassa olevaan ravintolaan. Ravintolan nimi oli IL Gabbiano.

Ravintolakokemus lapsen kanssa

Meidän perhe herää viikonpäivästä riippumatta klo 6, jonka takia menimme viime lauantaina IL Gabbiano  -ravintolaan jo heti sen aukaistua eli klo 12. Ajattelin, että olemme ehkä hieman ajoissa näin pitkän kaavan syömiselle, mutta ravintolassa oli jo muitakin ihmisiä syömässä. Ravintola täyttyi pikkuhiljaa myös muista lapsiperheistä.

Theo juoksenteli ympäri ravintolaa ja oli ihan innoissaan. Pidin kumminkin huolen, ettei hän häirinnyt kenenkään ruokarauhaa. 🙂  Onneksi lapsemme rakastaa ruokaa, joten heti kun ruokaa oli tarjolla, niin hän oli kärppänä omalla paikallaan.

Ruoka-annoksien välissä Theo kävi ihmettelemässä merinäköalaa terassilla isänsä kanssa, kokeilemassa viherseinää ja  ilahduttamassa tarjoilijoita. Henkilökunta oli ravintolassa aivan ihana ja ammattimainen. Henkilökunta otti myös ihanasti Theon huomioon.

IL Gabbiano -ravintolassa oli pariskuntia ja perheitä. Osa oli upealla terassilla nauttimassa ulkoilmasta ja merinäköalasta. Me pysyttiin sisätiloissa. Bloggaajan silmin ravintolassa oli mahtava ”Instagram-seinä” eli viherkasviseinä, joka näytti todella kuvaukselliselta.

IL Gabbiano

Ravintolan lista oli monipuolinen ja löysimme heti annokset mitkä halusimme tilata. Otimme alkuun Bruchetta-leivät, joista Theokin piti todella paljon.

Pääruuaksi otin kanarisottoa punaisella pestokastikkeella ja chilillä. Oli aivan täydellistä! Yritin syödä koko annoksen, mutta tulin ruuasta niin täyteen, että en vain kyennyt syömään loppuun. Suu olisi kyllä jatkanut syömistä, mutta maha tuli vastaan. 😀

Dan söi ruuaksi naudan ulkofilettä munalla ja pekonilla. Hän tykkäsi annoksesta paljon ja oli muuten kauniisti tehty esillepano.

Jälkiruuaksi otimme kahvin, tiramisun ja suklaajuustokakun. Mun tiramisu oli niin taivaallista, että en edes suostunut jakamaan sitä. 😀 Dan oli kyllä tän asian kanssa ihan ok, koska hänen juustokakkunsa oli myös todella herkullinen.

Theo söi ruokana kanaa ja perunaa. Tai no lähinnä hän noukki kanat ateriasta ja oli tyytyväinen. 😀

Ravintolakokemus oli kaikin puolin onnistunut. Kaikki meni enemmän kuin hyvin ja ruoka oli täydellistä. Tulemme ehdottomasti käymään täällä useammin. 🙂 Suosittelen lämpimästi, niin perheellisille, kuin muillekin. Joku kerta voisin mieluusti mennä IL Gabbianon terassille nauttimaan lasin viiniä ystävien kanssa.

Pääset tutustumaan IL Gabbiano -ravintolaan tästä. 

LUE MYÖS: Taaperon välipalasuosikit tästä

Kaupallinen yhteistyö: IL Gabbiano

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Monelta teidän perhe menee nukkumaan jos heräätte jo klo 6? ? ja nam ruuat kuulostaa hyvältä.

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Theo nukahtaa jo puol 8 – 8 maissa ja me muut mennään siinä 9 maissa. 🙂

 2. Nicola kirjoitti:

  Ihanan kuuloinen ravintola reissu ollut teillä.! Ja ruoat todella näyttävät herkullisilta, että voisin hyvin itsekkin ottaa ko annokset. Täytyypi muistaa ravintola. 🙂
  Ja kyllä, lapsen kanssa voi hyvin käydä kunnon ravintolassa syömässä. Itsekkin käyn vuosittan 1-3 krt/vuosi lapsen kanssa kunnon ravintolassa syömässä. No, oma lapseni on jo 8v (synt. 05/11), niin on jo tottunut käymään ravintoloissa, ja malttaa odottaa pöydässä ruokaa, ja silloin puhellaankin vähän kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. 🙂

  • Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

   Joo oli kyllä ihana! Kiitos kommentista. Teidän ravintolareissut kuulostaa ihanalta. 🙂 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *